banner564

‘Ey Aşkın Güzel Kızı’

Türkiye’de yakaladığı başarılı çizgiyle gönüllere tahta kuran sevilen sanatçı Işın Karaca Merit Crystal Cove Hotel’de sahne aldı

‘Ey Aşkın Güzel Kızı’
banner598
HABERİN GALERİSİ
Ey Aşkın Güzel Kızı

Ey Aşkın Güzel Kızı

Kamil HÜNERLİ
Türkiye’de yakaladığı başarılı çizgiyle gönüllere tahta kuran sevilen sanatçı Işın Karaca  Merit Crystal Cove Hotel’de sahne aldı.
Aslen Kıbrıslı olan Işın Karaca Merit Crystal Cove Hotel’deki sahnesine, “Burada benim küçüklüğümü bilen bir sürü kişi vardır. O zamandan bu zamana değişmeyen tek şey deliliğim. 38 kilo verdim ama deliliğim baki” diyerek başladı.
Konseri öncesinde gazetecilerle bir araya gelen Işın Karaca, Kıbrıs’ı çok sevdiğini ve çocukluğunda özel bir yeri olduğunu söyledi. 
Karaca, “Kıbrıs’ı çok seviyorum. Mart’ın ortasında gelmek ve yaban orkidesi toplamak lazım. Her Mart ayında  anneme gelirim, toplamaya gideriz. Çocukluğumun kültürünü çocuklarım alsın istiyorum” dedi.

“Ey Aşkın Güzel Kızı”
Yeni albümü Ey Aşkın Güzel Kızı için, “Çok güzel bir albüm oldu. Bir daha bir araya getirilemeyecek bir albüm” diyen Karaca,  arabeskten sonra başka projeler yapmak istediğini ve Türk Sanat Müziği söylediğini belirtti. 

38 kilo verdi elbiselerini dağıttı
38 kilo verdikten sonra elbiselerini dağıtmaya başladığını belirten Işın Karaca, çok kilo vermesine rağmen sağlıklı olduğunu söyledi. 
Yeni albümü için özel kıyafetler diktirdiğini 1960’lara 1970’lere gittiğini söyleyen Işın Karaca, sahneye derin yırtmaçlı siyah etek, içinde beyaz büstiyeri olan dantel şeffaf bir giysi ile çıktı. 
Yeni  albümünden Eş Aşkın Güzel Kızı isimli şarkısını ilk kez seslendiren Işın Karaca, hayranlarından büyük alkış aldı. 

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2015, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473