banner564

Fark yarattı

Merit Royal & Premium Hotel muhteşem bir düğüne daha tanıklık etti

 Fark yarattı
banner598
Kıbrıs’ta uluslararası düğünleri ve eğlenceleri ile meşhur olan Merit Royal & Premium Hotel yine fark yarattı
Sezonun en görkemli düğünlerinden biri diye, tanınan ve yaklaşık 300 kişiyi Merit Royal & Premium Banket alanına tıklım tıklım dolduran ziyafet, konuklara hafızalardan silinmeyecek anlar yaşattı. 
Muhteşem kına gecesinden sonra gerçekleştirilen ve İsrail-Türk adetlerini birleştiren nikah töreni mehter takımı eşliğinde gelin ve damadın çıkışından başladı.  
Geceye katılan ünlü Türk ve yabancı uyruklu şarkıcıların inanılmaz enerjileri, özel olarak kurulan sahne, ses ve ışık sistemleri davete mükemmel disko havasını estirdi.  
Özellikle milyonların kalbinden yer alan Ayla Çelik’in “…bu şarkıyı söylerken ağlamamaya çalışırım…’’  diyerek gelin-baba dansına eşlik ettiği “Bağdat” şarkısı tüm izleyenlerin gözlerini doldurdu.  
Gecenin ikinci bölümünde yine bir yıldız -  Rum ve Ermeni asıllı namdar Türk sanatçısı ve taverna müziği yorumcusu Fedon Kalyoncu sahne aldı. “Magapas”, “Nai Nai” şarkıları ile konukları yaklaşık 2 saat büyüleyen Fedon eğlence ritmini zirveye çıkardı. 
Düğün organizasyonu sahibinin akrabaları ve yakın dostlarından oluşan seçkin davetliler arasında Türkiye’nin ünlü işadamlarından Ali Ağaoğlu’nun yer alması gecenin gözden kaçmayan detayı oldu.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2017, 10:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473