banner564

Farklı bir gece

Ünlü sanatçılar Royal Maxim’de tanıtım gecesine katıldı

Farklı bir gece
banner598
   Merit Royal Hotel’de açılan ve gazino kültürünü yaşatmayı amaçlayan Royal Maxim, unutulmaz onlarca parçaya imza atan ünlü besteci Bülent Özdemir’in sahne almasıyla renklendi.
   “Özlenen gazino kültürünü geri getirme” hedefiyle hizmet vermeye başlayan Royal Maxim, Türk popunu sevdiren, ünlü şarkıcıların dillerden düşmeyen parçalarına imza atan bir besteci Bülent Özdemir’in konseriyle start aldı. “Bestelerini milyonlarca kişi dinliyor, ama çoğu onu, işin mutfağında olduğu için tanımıyor. Türk popunu sevdiren, ünlü şarkıcıların dillerden düşmeyen parçalarına imza atan besteci, bir gitar virtüözü” olarak tanımlanan Bülent Özdemir, Merit Royal Hotel’de hizmete giren Royal Maxim’de ilk sahne alan sanatçı oldu.
   Gecede bir konuşma yapan Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar, 50 yıl önce Türkiye’de çok revaçta olan gazino kültürünü Kuzey Kıbrıs’a taşımak ve konuklarına özledikleri bu eğlenceyi sunmak için hareket ettiklerini söyledi. 

Konuklar beğendi
   Bülent Özdemir, vokalisti Hande ile tam bir müzik ziyafeti verdi. Sezen Aksu, Aşkın Nur Yengi, Yıldız Tilbe, Sibel Can, Ayda Pekkan, Işın Karaca ve Ferhat Göçer’in seslendirdiği dillerden düşmeyen besteleri ile geceye devam eden Bülent Özdemir, konuklarından  büyük beğeni ve alkış aldı.
   Opera sanatçısı Hakan Aysev ve Ticaret Odası Başkanı Fikri Toros’un yanı sıra Ugandalı siyasetçi Hon.Asuman kiying de geceye katılanlar arasındaydı. 

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2014, 09:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474