banner564

Final muhteşem oldu

Toplam 1 milyon 985 bin dolar para ödülünün dağıtıldığı Uluslararası Merit Poker Top Guns Turnuvası tamamlandı

Final muhteşem oldu
banner598
Merit Poker, önemli bir kitle tarafından takip edilen turnuvalarından birini daha başarıyla tamamladı. 31 Mayıs-11 Haziran tarihleri arasında düzenlenen havacılık temalı Merit Poker Top Guns Turnuvası’na Lübnan, Türkiye, Rusya, İsrail, Yunanistan, Romanya, Fransa, İran ve Almanya’nın da aralarında olduğu onlarca ülkeden 400 profesyonel oyuncu katıldı. Bir milyon dolardan fazla ödül garantisiyle başlayan turnuvaya beklenenden fazla ilgi gelmesi üzerine dağıtılan toplam para ödülü bir milyon 985 bin doları buldu.
Her biri 350 bin dolar ödül garantili düzenlenen iki ayrı Main Event, dünyadaki oyuncuların dikkatini Kuzey Kıbrıs’a ve Merit Poker’e çevirdi. 
Toplam 200 oyuncunun katıldığı Main Event 1’de dağıtılan ödül 368 bin dolara ulaşırken, turnuvanın galibi Türk oyuncu Yahya Oğuz oldu. 
Main Event 2’de ise 315 oyuncunun katılımı ile dağıtılan ödül 579 bin doları buldu. Turnuvanın bu ayağının galibi ise Litvanyalı Arunas Sapitavicius oldu.
Merit Crystal Cove Hotel’de gerçekleştirilen turnuvanın finali ise muhteşem bir parti ile yapıldı. Ünlü şarkıcı Arash, Merit Royal & Premium Hotel’in bahçesinde kurulan sahnede katılımcıları adeta coşturdu.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2017, 12:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474