banner564

GAÜ’nün renkli projeleri yazda da devam ediyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından düzenlenen Sosyal Sorumluluk projesi yaz döneminde de ara vermeden devam ediyor.

GAÜ’nün renkli projeleri yazda da devam ediyor
banner598
2015-2016 Akademik yılı boyunca devam eden, paylaşımların her geçtiğimiz hafta arttığır “Hayat Çocuklar İle Renkli” projesi, yaz okulunda da farklı öğrenci kadrosu ile devam etti.
Arabahmet bölgesinde yaşayan minik yürekler ile birlikte hayata geçen “Hayat Çocuklar ile Renkli" Sosyal Sorumluluk projesi, her hafta farklı temaları ele alarak öğrencilerin, teorikte öğrenilen bilgileri pratiğe dökme şansı yakalamasını sağladı. 
Konuyla ilgili açıklamada bulunan GAÜ İletişim Fakültesi Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi, Bölüm Başkanı, Yrd. Doç. Dr. Feriha Dikmen, Girne Amerikan Üniversitesi, İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından yürütülen "Hayat Çocuklar ile Renkli" Sosyal Sorumluluk projesi yaz okulu ders kapsamında da devamlılığını sürdürdüğünü belirtti. Dikmen; “Minik Yürekler ile paylaşılan ve yaşanılan her an bizlere birçok şey katarken, aramızda kurulan bağın güzelliği öğrencilerimin de yüzüne yansıyor. Unutmayalım ki "Çocuklar donmamış beton gibidir, üzerlerine ne düşse iz bırakır" dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2016, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474