banner564

Gelinlikler göz kamaştırdı

İzmir’deki fuarın gala defilesini, dünyaca ünlü modacı Alessandra Rinaudo yaptı

Gelinlikler göz kamaştırdı
banner598
 İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir - 10'ncu Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'nın gala defilesini, dünyaca ünlü modacı Alessandra Rinaudo yaptı. 
IF Wedding Fashion İzmir Fuarı kapsamında ilk kez İzmir'e gelen İtalyan modacı Alessandra Rinaudo, fuara özel hazırladığı gala gecesi defilesinde izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Rinaudo'nun, toplam 30 yeni gelinlik tasarımı ve kendi koleksiyonundan seçilmiş 14 tasarımı İzmir'de moda severlerle ilk kez buluştu. Gala gecesi defilesine dünyaca ünlü mankenler damga vurdu ve defilede Marianna Eremenko, Valeria Karaman, Dominika S, Lucia Tresova ve Magdalena Chachlika gibi ünlü 16 kadın, 4 erkek, 2 yabancı manken podyuma çıktı. 
İtalya'da üretilenlerin ve en kalitelilerinden seçilen eşsiz kumaşlar, dövme desenlerini andıran danteller ile süslenmiş kadınsı yakalar, ten rengi detayları, orijinal Fransız dantelinin tasarımını öne çıkaran görünüm, farklı ebatlardaki etek katmanları, 'V' kuyruklardan oluşan gelinlikler ilgiyle izlendi.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2016, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474