banner564

Genç efsane bu işi biliyor

Club Medusa’yı coşturan DJ Yasin Keleş, sergilemiş olduğu muhteşem performansıyla hayranlarını adeta büyüledi

Genç efsane bu işi biliyor
banner598
Saim YILMAZ
Merit Crystal Cove Hotel'in denizin üzerindeki gözbebeği Club Medusa, her çarşamba, cuma ve cumartesi dolu dolu eğlence ile konuklarını coşturmaya devam ediyor... 
DJ kabininde daha önce birbirinden ünlü DJ 'leri ağırlayan Club Medusa, bu hafta da yurtdışında listelerde sıralamayı değiştiren ve listebaşı hitleri belirleyen albümlere kendi imzasını taşıyan aranjeleriyle girmeyi başarmış dünyaca ünlü DJ Yasin Keleş'i ağırladı. 
Son yapmış olduğu aranjesi İrem Derici ft. Yasin Keleş "Bambaşka Biri" ile listeleri zorlayan ve çok konuşulan ünlü sanatçının öncesinde Club Medusa konuklarını, Bodrum kulüplerinin aranılan ve tanınmış isimlerinden DJ Levent Çiçekli, kendine has tarzı ve özel repertuvarıyla coşturdu. DJ Levent Çiçekli'nin gecenin başlarında ağırlık verdiği yabancı şarkılar, ilerleyen saatlerde yerini Türk Pop müziğinin son hitlerine bıraktı. 

DJ kabininde genç bir efsane;
Genç yaşına rağmen başarılı bir kariyere sahip olan DJ Yasin Keleş, kendine özel setleri ile Club Medusa DJ kabinindeki yerini aldığında hayranlarının çığlıkları ile karşılandı. Ünlü DJ, Hadise'nin "Nerdesin Aşkım?" remixi ile başladığı programına Türkiye'de listeleri zorlayan hitlerden oluşan özel setiyle devam etti. İrem Derici'nin sesiyle hayat verdiği son çalışması "Bambaşka Biri" ile Club Medusa'yı sallayan DJ Yasin Keleş, Tan, Gülşen, Süperstar Ajda ve daha birçok ünlüye yapmış olduğu aranje ve remixleriyle bir kez daha adından fazlaca söz ettirmeyi başardı. 
İki saati aşkın bir süre DJ kabininde kalan ünlü sanatçı, özel repertuvarının dışına çıkarak istek şarkıları çalmaya da özen gösterdi. Hande Yener'in geçtiğimiz yıla damgasını vuran şarkısı "Sebastiyan" ile hayranlarına veda eden DJ Yasin Keleş, gece boyunca sergilemiş olduğu enerjisi bol, muhteşem performansıyla hayranlarını adeta büyüledi. 

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2016, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473