banner564

Göçmenköy’de müzik şöleni

GÖÇ-TAŞ’ın düzenlediği festivalde, birçok grup sahne aldı

Göçmenköy’de müzik şöleni
banner598
Göçmenköy Taşkınköy Kültür Derneği (GÖÇ-TAŞ) tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen “Uluslararası Göçmenköy-Taşkınköy Kültür Sanat Festivali”, geçtiğimiz günlerde tamamlandı.
Dernekten yapılan açıklamaya göre, birçok halk dansları ekibi, sanatçı ve müzik grubunun sahne aldığı, Sanayi Holding Belgesi’nin gösterildiği festivalde, bu yıl ilk kez ‘Göçmen Evleri’ ve ‘Türk-Sen Evleri’ konulu söyleşiler de yer aldı.
Festival, birçok grubun sahne aldığı coşkulu müzik şöleniyle son buldu.
GÖÇ TAŞ Başkanı Salim Piyale, bu yıl festivalin altıncısını gerçekleştirme başarısını gösterdiklerini, festivalin her yıl biraz daha geniş katılımlı ve coşkulu geçtiğini söyledi. Piyale, festivalin düzenlenmesine katkıda bulunan, festivalde yer alan ve katılan tüm kişi ve gruplara teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2014, 09:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 9 ay Önce

Ingiliz muhibi palikarya bilmemnesi yalamak sana mi dustu

Turkish power
Turkish power - 9 ay Önce

Tari bilginiz 0 a 0 siz kktc yi peskes cekseniz bu adamlarin duracagini mi zannediyorsunuz ukrayna savasinin nedeni nedir cini kusatma politikasinin nedeni nedir eski muesses ab abd ortakligindaki muesses emperyalist duzenin devami degil mi libya niye bombalandi bop projesi nedir condor operasyonlari neydi kibristaki ingiliz uslerinin nedeni nedir bm nin filistin arakan vs deki tutumu ab nin bosna vs deki tutumlari iligine kadar somurdugun afrikadaki ac gocmenlere tutum nedir hep bana rab bana nedir lutfen birakin kopyala yapistir muhabbetlerini o ce bm ab vs gibi kuruluslara adalet nedir insanlik nedir hak hukuk nedir onu ogretin

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473