banner564

Gönül tellerini titretti

Merit Crystal Cove Hotel'de sahne alan Gökhan Tepe, yaklaşık 500 kişiye doyumsuz bir eğlence yaşattı

Gönül tellerini titretti
banner598
Saim YILMAZ
Merit Crystal Cove Hotel'de sahne alan Gökhan Tepe, yaklaşık 500 kişiye doyumsuz bir eğlence yaşattı. Açık hava konseri için spor kıyafetler tercih eden Gökhan Tepe'nin farklı renk parçalı, yakası açık tshirt ve siyah kot pantolon üzerine tercih ettiği siyah spor ceketi göz kamaştırıcıydı. 
Son dönemin en popüler şarkısı "Bağdat"ı seslendiren sanatçı, "Ayla çok güzel bir albüm yaptı. Benim de bir parçamın olduğu bu albümde olmaktan büyük bir mutluluk duydum. Harika bir albüm oldu, inşallah sizler de beğenirsiniz" diyerek şarkıyı hayranlarıyla hep bir ağızdan söyledi. 
Her zamanki klasik repertuvarının dışına çıkan yakışıklı sanatçı, ilk açık hava konseri için özel bir yaz repertuvarı hazırladığını vurgulayarak, İlhan Şeşen'in dillere pelesenk olmuş şarkıları "Sen Benim Şarkılarımsın" ve "Ellerimde Çiçekler" ile hayranlarına nostaljik dakikalar yaşattı. 

Demli şarkılar ile nostalji...
Programının Demli Şarkılar bölümüne "Tanrı İstemezse" ile başlayan ünlü sanatçı, devamında Selami Şahin için bir alkış isteyerek, "Onu ne kadar alkışlasak azdır aslında" diyerek üstadın şarkısının öncesinde ekip arkadaşlarından bir klarnet taksim istedi. Klarnet taksim ile hayranlarının kulaklarının pasını silen Gökhan Tepe, "Dün Akşam Yine Benim Yollarıma Bakmışsın" şarkısı ile hayranlarını kendinden geçirdi. Bir hayranının doğum gününü de sahneden özel olarak kutlayan sanatçı, doğum günü sahibinin özel isteği olup olmadığını sorarak, istek üzerine Ferdi Tayfur'un "Bende Özledim" şarkısını seslendirdi. 

Minik hayranı sahneyi bastı...
Sahnesine gelen minik bir hayranına "Sen beni çok mu seviyorsun? O zaman benim şarkılarımdan birini birlikte söyleyelim. Hangisini biliyorsun? Veda Makamı'nı söyleyelim mi seninle?" diyerek şarkıyı minik hayranıyla birlikte söyledi. Sonrasında ise "Şimdi bir Araftayım patlatma zamanıdır" diyerek hayranlarının gönül tellerini titretti

Yepyeni albüm yolda...
"Yepyeni albümümüz için de çalışmalara başladık. Çok yakında yepyeni şarkılarımızı da dinleyeceksiniz bu sahnede. Bu yaz sizlerle hep birlikte söyleyeceğimizi düşünüyorum" sözleri ile yeni bir albümün de erkenden müjdesini verdi. 

Hareketli şarkılarla finale damga vurdu...
Sanatçı, hareketli şarkılarla tüm hayranlarını ayağa kaldırarak oynattı. Konuklar sanatçıya def çalıp oynayarak eşlik ederken, bir grup hayranı da masaların arasında halay çekerek eşlik etti. Tarzının dışında da olsa harikulade bir performans sergileyen sanatçı, Ankara havaları ile kendisi de oynamadan duramadı. Gökhan Tepe, tekrar bir başka Merit Crystal programında buluşmak üzere "Güzeller İçinden" şarkısı ile programını bitirdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2016, 11:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473