banner564

Gripin’den muhteşem final

DAÜ’deki festivalde, her biri birbirinden zengin içerikli birçok sosyal, kültürel ve sportif etkinlik yer aldı

Gripin’den muhteşem final
banner598
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen DAÜ Bahar Festivali`nin 22’ncisi 18 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirilen kortej yürüyüşü ile başladı. Bu yıl 18 – 21 Mayıs 2016 tarihlerinde DAÜ Kampüsü’nde, Kuzey Kıbrıs Turkcell ana sponsorluğunda gerçekleştirilen festivalin teması ise “Bütünlük İçinde Çeşitlilik; Çeşitlilik İçinde Bütünlük” olarak belirlendi. Bu tema ile tasarlanan festivalde, her biri birbirinden zengin içerikli birçok sosyal, kültürel ve sportif etkinlik yer alıyor. 
Festivalin ilk gecesi Cezayirli sanatçı Rachid Taha konser verdi. Fransızca, İngilizce ve Arapça şarkılardan oluşan bir repertuarla sahne alan Taha, yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalarak müzikseverlere keyifli bir konser verdi. Rachid Taha’nın konseri öncesinde ise Zumba Şov, The Consonats konseri, Uluslararası Öğrenci Toplulukları’nın gösterileri, Rookfour+1 konseri ve DJ Ümit Akdeniz’in performansı festivale renk kattı.

Gripin’den muhteşem konser 
DAÜ Bahar Festivali’nde, geçen Perşembe günü saat 22.00’de, DAÜ Stadyumu’nda, Türkiye’nin sevilen gruplarından Gripin sahne alarak muhteşem bir konser verdi. 
“Sen Gidiyorsun”, “Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar”, “Dalgalandım da Duruldum”, “Muhtemel Aşk” gibi eski ve yeni şarkılarından oluşan bir repertuarla öğrencileri ve halkı coşturan grup, yaklaşık iki saat sahnede kaldı. DAÜ Özel Olimpiyatlar Birleştirme Projesi için Türkiye’den gelen özel çocuklar da konsere katılarak keyifli saatler geçirdiler ve grupla hatıra fotoğrafı çektirdiler.


Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2016, 10:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473