banner564

Gürses: Bu başarı hepimizin

Merit Lefkoşa Hotel yönetici ve çalışanları, iki kez üst üste düzenlenen baloda bir araya geldi

Gürses: Bu başarı hepimizin
banner598
Merit Lefkoşa Hotel yönetici ve çalışanları eski yılın yorgunluğunu atmak ve yeni yılı karşılamak için düzenlenen personel gecesinde bir araya geldiler. 
Merit Park Hotel’de iki gece üst üste gerçekleşen ve tüm personelin katıldığı Personel Balosunda, Genel Müdür Mine Gürses ve otel yöneticileri tüm personeli kapıda karşıladı.
Merit Lefkoşa Hotel’in misafirlerine kapılarına açtığı günden bu güne kadar gerçekleşen organizasyonlardan oluşan sunum ile başlayan gecede duygulu anlar yaşandı.
Merit Lefkoşa Hotel Genel Müdürü Mine Gürses, personele hitaben yaptığı konuşmasında; “Sevgili arkadaşlar ve onların değerli aileleri hepiniz hoş geldiniz. Sunumumuzu izlerken,  10 yıl nasıl geçti, neler yapmışız, kimleri kimleri ağırlamışız o anları yaşar gibi oldum. Bazı görüntülerde gözlerim doldu. Sevindiğimiz kadar hüzünlendiğimiz, kalbimizin burkulduğu günlerimiz oldu. Bu vesileyle çok sevgili Ustamız Merhum Yılmaz Şen ve Sevgili Gece Müdürümüz Merhum Murat Melemez’i birkez daha buradan Sevgi, saygı ve özlemle anıyorum ruhları şad olsun.  Kısa zaman önce rahatsızlanan Necmettin Ustamıza da Allah’tan acil şifalar diliyorum.

“Birlikte çok işler başardık”
Değerli arkadaşlarım birlikte çok işler başardık. Kapılarımızı misafirlerimize açtığımız günden bu yana ağırlamada ve sayısız organizasyonlarda göstermiş olduğunuz başarı ve verdiğiniz misafirperver hizmetler ile Merit Lefkoşa’yı Merit Lefkoşa yapan sizlere tüm kalbimle teşekkür ediyorum, ellerinize emeğinize sağlık. Allah sizlere ve sevdiklerinize sağlık versin ki moralli çalışalım. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.
Ayrıca sizler için hazırladığımız bu güzel gecede emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarma, Merit Park Halkla İlişkiler ve Banket Müdürü Devrim Metin ve ekibine, muhteşem sahne performansıyla personel balomuza renk katan; Kuzey Kıbrısımızın çok değerli ve yetenekli sanatçısı Ayşegül Zayim ve Orkestrasına, salonumuzu harika çiçek ve balonlarla süsleyen Çiçek Dünyası, Adil Uysal ve Sevgi Uysal'a da emekleri için hepimiz adına teşekkür ediyorum.” dedi 

Pasta birlikte kesildi
Merit Lefkoşa Hotel Genel Müdürü Mine Gürses’in konuşmasının ardından 5'inci yılını dolduran personellere ve 2017 Yıl’nın personeline plaketleri takdim ederek, Tüm personelini sahneye davet edip, 10 Yıldır ekip ruhu ile biz olabilmenin gururunun verdiği büyük coşkuyla,  tüm Merit Lefkoşa personeli ile birlikte pasta kesimini gerçekleştirdi.  

Ayşegül Zayim ve orkestrası coşturdu
Kuzey Kıbrıs’ın başarılı Sanatçısı Ayşegül Zayim ve orkestrası’nın muhteşem sahne performanslarıyla tüm personelin doyasıya eğlendiği gecede,  zengin piyango çekilişi  ile de  tüm personele hediyeler dağıtıldı.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2018, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473