banner564

Hayranları sahneyi bastı!

Cenk Eren, Crystal Club’ta unutulmaz bir konsere daha imza attı

Hayranları sahneyi bastı!
banner598
Saim YILMAZ
Merit Crystal Cove Hotel, Crystal Club konserlerine ilgi her geçen gün artıyor. Her sahnesi bir öncekinden daha yoğun ilgiyle takip edilen Cenk Eren, bu hafta da 500'ün üzerinde bir hayran kitlesine seslenerek eğlenceli bir geceye imza attı.
Ünlü sanatçı, konserine duygusal şarkılarla giriş yaptıktan sonra, hareketli Barış Manço şarkılarıyla devam etti. 
Cenk Eren sahnesi ilk bölümünün finalinde trombonunu konuşturan genç yetenek Burak Dursun, ardı ardına çaldığı parçalarla konuklar tarafından ayakta alkışlandı. 
Programının ikinci bölümünde de hareketli şarkıları tercih eden sanatçı, sahnedeki enerjisi ile tüm hayranlarını oynattı. 
Eren, kendisini Ankara'dan özel olarak dinlemeye gelen hayranları için de Ankara havalarını  peş peşe sıralayarak bir kez daha hayranlarının gönlünü fethetti. 

"Bu sıralar dolar çok tehlikeli" esprisi...
Sanatçı, arka masalarda oturan hayranlarını ön taraflara çağırarak göz göze, diz dize şarkı söylemek istediğini belirtince, programının sonlarına doğru sahnesini hayranları bastı ve sahnede izdiham yaşandı. Hayranlarıyla karşılıklı göbek atan Cenk Eren, sahnede kalabalığın artması ile sahnedeki sandalyesinin üzerine çıkarak şarkısına kalabalığın arasında devam etti. Bu sırada, sanatçıyı bayan hayranlarından biri dolar yağmuruna tuttu. Etrafa saçılan dolarlar için "Bu sıralar dolar çok tehlikeli" yorumunu yapan sanatçı, misafirleri gülmekten kırıp geçirdi. 
Sanatçıya Merit Crystal Cove Hotel & Casino adına çiçek takdim edildikten sonra bir de bu eğlenceli gece için kendisine teşekkür edilerek şerefine şampanya patlatıldı. Eren, bir dahaki Merit Crystal Cove Hotel konserinde tekrar buluşabilmek dileğiyle yine hareketli şarkılardan derlediği potpurisi ile sahnesini bitirdi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2016, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473