banner564

Hem heyecan hem eğlence bir arada

Merit Poker Cash Game Turnuvası, Avrupa, Ortadoğu ve dünyanın çeşitli yerlerinden gelen misafirleri için kapılarını yeniden araladı

Hem heyecan hem eğlence bir arada
banner598
Saim YILMAZ
Merit Poker Cash Game Turnuvası, 20 Temmuz'da Avrupa, Ortadoğu ve dünyanın çeşitli yerlerinden gelen misafirleri için kapılarını yeniden araladı. 
Her turnuva öncesinde geleneksel hale gelen özel ve renkli partileriyle de dikkat çeken Merit Poker Turnuvaları, bu turnuvaya da muhteşem bir partiyle başladı. 
20-27 Temmuz tarihleri arasında, bonus ödülleriyle misafirlerine yine eğlenceli bir turnuva yaşatmayı amaçlayan Merit Poker'in Çarşamba gecesi, Merit Crystal Hotel'in denizin üstündeki gözbebeği Medusa Club'ta gerçekleşen özel partisinde eğlenceyi tetikleyen isim DJ Alper Yiğit oldu. Birbirinden farklı tarzları bir araya getiren ve çaldığı mixlerle misafirlerden tam not alan DJ Alper Yiğit, kendisini kalabalığın coşkusuna kaptırarak hem eğlendi hem de eğlendirdi. 
Merit Entertainment Danışmanı Arda Çancıoğlu, Merit Texas Poker Başkanı Songül Bekem ve ekibinin büyük bir titizlikle hazırladıkları özel partide misafirleri, siyah mini elbiseleri ve birbirinden renkli peruklarıyla göz kamaştıran dealer kızlar karşıladı. Yaza uygun canlı renklerin dikkat çektiği ve 300 kişinin üstünde bir katılımın gerçekleştiği muhteşem geceye, Merit Poker Turnuva oyuncularının yanı sıra, yerli-yabancı eğlenceseverler ve otel misafirleri de yoğun ilgi gösterdi. Merit Poker'in misafirleri için her turnuva öncesi olduğu gibi bu turnuva öncesinde de gerçekleştirdiği geleneksel parti, misafirlerin bitmek bilmeyen enerjileri ve çılgın danslarıyla sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti. 

Dünya yıldızları ağırlanacak...
Merit Poker'in 20 Eylül - 2 Ekim tarihleri arasında gerçekleştireceği Gangsters & Chicago konseptli, toplamda 2 milyon doların üzerinde garanti ödüllü yılın en büyük turnuvası, daha başlamadan dünyanın dört bir yanındaki poker tutkunlarının ilgi odağı oldu. Ayrıca, poker oyun tarihinde 18 milyon dolarla en büyük para ödülünü kazanıp adını ilk sıralara yazdırmış olan dünyaca ünlü poker oyuncusu Antonio Esfandiari de 23 Eylül'de Merit Gangsters & Chicago Poker Cup Turnuvasındaki yerini alacak. 
Sınırları aşıp dünyanın en çok ilgi gören ve en gözde poker turnuvaları arasındaki yerini her geçen gün daha da sağlamlaştıran Merit Poker'in "Gangsters&Chicago Poker Cup Turnuvası"nda misafirleri için hazırladığı sürpriz ise; dünyaca ünlü müzik grubu A-Studio, Rusya'da her albümü ile listeleri alt üst eden Leonid Agutin ve yaptığı müziklerle defalarca dünya listelerini zorlayan Timati konserleri olacak. Merit Poker'in düzenlemiş olduğu yılın en büyük turnuvasında, ünlü şarkıcı Arash da özel bir konserle yer alacak. Merit Poker Turnuvaları, özel konseptli bu yeni turnuvası ile de adında sıkça söz ettireceğe benziyor. 

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2016, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474