banner564

Herkesi dansa davet etti

Merit Park Hotel’de, sahne alan Sibel Can yeni albümünden seçme şarkılarla dinleyenlerine müzik dolu bir gece yaşattı.

Herkesi dansa davet etti
banner598
HABERİN GALERİSİ
Herkesi dansa davet etti

Herkesi dansa davet etti

Kamil HÜNERLİ
Merit Park Hotel’de, geçen cumartesi gecesi sahne alan  ünlü sanatçı Sibel Can yeni albümünden seçme şarkılarla dinleyenlerine  müzik dolu bir gece yaşattı. 
Sibel Can’ı  dinlemeye gelen  sevenleri bütün gece boyunca  ünlü sanatçıya şarkıları ile eşlik etti. Ünlü sanatçı ‘Herkesi dans ederken görmek istiyorum’ diyerek  izleyenlerini  dansa  davet etti. Sanatçının seslendirdiği hareketli parçalar eşliğinde yerinde duramanyan konuklar, gönüllerince dans edip eğlendiler.  
Gecenin ilk saatlerinde  Oryantal Didem’inde sahne aldığı gecede  bütün  konuklar      unutamayacakları bir gece yaşadı. Oryantal şovu  ile büyüleyen Didem konuklardan tam puan aldı.  Sahne performansına ‘Kış Masalı’ şarkısı ile başlayan Sibel Can  konuklardan  gelen yoğun istek üzerine gece sonunda’da bir kez daha ‘Kış Masalı’ şarkısını seslendirdi. Sibel Can ‘Kum Gibi’ şarkısını söylerken ‘ Bütün çakmaklar  yansın yakalım burayı’ diyerek izleyenlere seslendi. Kendi şarkıları dışında İbrahim Tatlısesten’ de ‘Gülüm Benim, Mavi Mavi’  gibi şarkıları da seslendiren sanatçı, Karadeniz türküleri söyleyerek konuklarına horon teptirtti.  Sempatik tavırları ve sıcak kanlılığıyla dikkat çeken Can, gece sonunda konuklarla resim çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2015, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473