banner564

İlk gün bütün masalar doldu

Maxim Royal, iddialı isimler, sürprizler ve coşkulu eğlenceleri ile Kıbrıs'ta unutulmaz geceler yaşatmak için start verdi

İlk gün bütün masalar doldu
banner598
Merit Royal Hotel’in eğlence adresi Maxim Royal önceki gün gece kapılarını açtı. Mekan, iddialı isimler, sürprizler ve coşkulu eğlenceleri ile Kıbrıs'ta unutulmaz geceler yaşatmak için start verdi.  Kaliteli hizmet ve müzikli eğlencenin buluştuğu Kıbrıs'ın incisi Maxim Royal'de eğlence hız kesmeden devam edecek. 
Bugüne kadar sayısız ünlü ismin sahne aldığı ve adaya farklı bir eğlence konsepti sunarak eğlence severlerin uğrak yeri haline gelen Maxim Royal bu yılada damgasını vuracak. Açılışına haftalar kala öncesinden Maxim Royal’de boş masa bulmak mümkün olmadı 

Matmazel Coco ile kahkaha şov...
Maxim Royal'de özel olarak düzenlenen yemekli gala, fasıl ekibinin eşsiz alaturkaları ile başlarken birbirinden özel dansları ile Hint dans grubu ve Matmazel Coco geceye damgasını vurdu. Matmazel Coco gece boyunca misafirlerle diyalog halinde masaları gezerek, her biriyle konuşarak eğlenceli dakikalar yaşattı . 

Güven Yüreyi ile sabaha kadar Maxim'deyiz...
O Ses Türkiye ile adına duyuran Güven Yüreyi ‘Bende Özledim Bende’ şarkısıyla sahnesine başladı. Türkiye sahnelerinde fırtınalar estiren Güven Yüreyi, giydiği ince detaylı takım elbisesi ile  gözlere hitap ederken "Öncelikle Hoş geldiniz, saygılar ve sevgiler hepiniz çok değerlisiniz , yıllarca kaliteli hizmet anlayışı ile çizgisini bozmayan Merit Ailesinde olmaktan gurur duyuyorum. Sevgili can dost Murat Tibukoğlu ve Arda Cancıoğlu’na böyle bir ailede olmama sebep oldukları ve destekleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Her cumartesi buradayım” dedi.

‘Bağdat’ ile romantik dakikalar...
Güven Yüreyi, özel istek üzerine son zamanların popüler şarkısı olan  "Bağdat " ile Maxim Royal’de romantizm dolu dakikalar yaşandı.  Sanatçı, kendisini özel olarak dinlemeye gelen hayranları ve Kıbrıslı eğlence severler için istek üzerine "Odalarda Işıksızım" ve "Sen Bana Yangın Ol Efendim" şarkılarını konuklarla birlikte seslendirdi. 

İrem Barani'den mola şarkıları...
Güven Yüreyi 'in vermiş olduğu kısacık arada misafirler, Maxim Royal'in vazgeçilmez vokali İrem Barani ile eğlenceye kaldığı yerden devam etti. Barani, Kıbrıs’ın dillerden düşmeyen şarkısı ‘Dillirga’ ile Maxim Royal misafirlerini coşturdu.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2016, 09:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473