banner564

İlk uygulama Merit Royal’de

Reha Arar, saat 12.00 stresine karşı ‘Free-Zone’ formülü geliştirdi

İlk uygulama Merit Royal’de
banner598
   Tatil ve iş seyahatlerinde en büyük zorluklardan biri otel odasının boşalmasını beklemek  Yada dönüş günü odayı zamanında boşaltmak. Bu duruma  ‘ saat 12 stresi’ adı da veriliyor.
   KKTC’de büyük turizm yatırımları bulunan Merit  Grubu’nun Oteller Yönetim Kurulu Başkanı  Reha Arar ‘ free-zone’  ( serbest bölge) formülle odaya giriş- çıkış sorununa çözüm buldu.
Arar, free-zone’u şöyle anlattı:
    “Rezervasyonunuzu yaptırmışsınız, otele gelmişsiniz. Bir an önce tatilinizin keyfini çıkarmak doğal hakkınız. Ancak otellerin oda boşaltma saatleri genellikle öğlen 12:00 odanın temizlenmesi ve hazırlanması  2 saat.Uçağınız erken saatte ise , ki genelde öyle olur, elinizde bavullar resepsiyonda uzun saatler sıkıntılı bir bekleyiş başlıyor. Dönüş günü, yine aynı saatte odayı boşaltma zorunluluğu. Uçak saatine kadar, aradaki sürede elde bavul ne yapılacak?  İşte bu ihtiyacı tespit ederek her türlü konforun sağlandığı free-zone formülünü ürettik. Merit Royal’de oda bekleyen yada hesabını kapatanlar için  geniş ve konforlu  bir alan ayırdık.
   Bu alanı kullananlar, hiç beklemeden tesislerden yararlanmaya başlıyor. Hatta çoğu  misafir odaları  hazırlansa bile free- zone’dan ayrılmak   istemiyor. Oda boşaltanlarda dönüş çilesi yaşamadan son ana kadar tatiline devam edebiliyor. Diğer otellerimizde de benzer uygulamaya geçeceğiz.”

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2014, 09:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473