banner564

İş insanları viski tattı

Orhan Shevket & Son Ltd. tarafından gerçekleştirilen viski tadım kokteylinde iş dünyasının seçkin viski severleri bir araya geldi.

 İş insanları viski tattı
banner598
Girne’de Colony Hotel The House’da düzenlenen etkinlik, 12 yıllık Glenfiddich viski ikramının yanı sıra, zengin atıştırmalıkların da yer aldığı kokteyl ile başladı.
Konukların keyifli sohbetler yapma imkanı bulduğu kokteylin ardından Orhan Shevket & Son Ltd. Direktörü Orhan Şevket, katılımcılara hitaben açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Glenfiddich ile 9 yıldır başarılı bir şekilde işbirliği yaptıklarına değinen Şevket, ikincisini düzenledikleri viski tadım etkinliğine katılımlarından dolayı konuklara teşekkürlerini iletti. Sosyal medya üzerinden yürütülen kampanya hakkında da konuklara bilgiler veren Şevket, herhangi bir Grant’s veya Glenfiddich şişesinin yer aldığı fotoğrafı facebook hesabından #standtogether hashtag’i ile paylaşan kişiler arasından her ay yapılacak çekiliş sonucunda şanslı 6 kişinin, Mayıs ayında düzenlenecek “Paylaşmaya Değer İskoçya Distillery Gezisi”ne katılacağını hatırlattı.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2016, 08:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474