banner564

Karlar Kraliçesi

Merit Crystal Cove Hotel'de sahne alan Funda Arar, kusursuz bir konsere imza atarak, 2016’ya hayranları ile birlikte girdi

Karlar Kraliçesi
banner598

Merit Crystal Cove Hotel'de 2016 hazırlıkları günler öncesinden başlayıp son dakikaya kadar heyecanla devam ettikten sonra, Merit Crystal Cove Hotel Genel Müdürü Ercan Turhan ve ekibi konuklarını kırmızı halı üzerinde karşıladılar. 

F&B ekibi ise, Merit Hotelleri logosunun renklerinde mavi gömlek ve jilet gibi siyah pantolonlarıyla servise hazırdılar. Yılbaşı menüsü de konukları mest etmeye yetecek güzellikteydi. 

Gecenin açılışını eğlencenin nabzını tutmaya kendini adamış olan Çağrı Köktekin, Fransızca bir şarkıyla yaptı. 

Merit Crystal Cove Hotel'de yılbaşı akşamı sahne alan Funda Arar konser öncesi, Diyalog okurları için kendisine yöneltilen soruları cevapladı.

Soru: Sizin için 2015 nasıl geçti?

Cevap: 2015 tüm dünya için çok güzel bir yıl oldu diyemem. Ülkemiz açısından da çok üzüldüğümüz günler yaşadık. İnşallah bunları geride bırakacağımız bir sene olmasını diliyorum ben. 2016 hem ülkemiz için hem de dünya için huzurlu ve barış dolu bir yıl olsun istiyorum. İnsanlar, çocuklar ölmesinler. Benim içinse; 2015'te yeni albüm çıktı. Her şey çok güzel gitti. Albüme ek şarkılar oldu. 

Soru: Yeni yıl deyince hemen kırmızı gelir akla ama siz gelinlik gibi beyaz bir kıyafetle çıktınız karşımıza. Gelin gibi olmuşsunuz.

Cevap: Çok teşekkür ederim. Özgür Masur'un hazırladığı bir kıyafet bu. Dedi ki; seni karlar kraliçesi yapacağım bu sene. Sanki biliyormuş gibi yılbaşında da kar yağacağını. O yüzden böyle bir kıyafet hazırladı. Onun da ellerine sağlık. Bu yıl konseptimiz "Karlar Kraliçesi". 

Soru: Peki, 2016'da bizi neler bekliyor Funda Arar'la ilgili?

Cevap: 5 Mart'ta Bostancı konserim var. 80'ler konseptiyle hazırladığımız bir konser. Onun için çok heyecanlıyız. Çalışmalara şimdiden başladık. Yılbaşından hemen sonra da kıyafetler dikilecek. Repertuvarı zaten hallettim, bir çok şarkının arasından seçimler yaparak. 5 Mart Bostancı konserine hazırlanıyoruz yani kısacası. Yeni bir albüm hazırlıyoruz yine 2016'da. Bir albüm daha olacak inşallah... 

Karlar Kraliçesi Funda Arar...

Programın ikinci bölümünde Funda Arar, Özgür Masur'a ait beyaz, payetli, boncuk ve pullarla süslenmiş, 80'lerin modası yarasa kol, uzun bir elbise üzerinde beyaz tülden şalı ile bir gelin gibi sahnedeydi.

Sanatçı, "Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz... Bu yıl inşallah hep beraber yeni bir yıla gireceğiz, hazır mısınız 2016'ya? Hepinize umut, sevgi ve barış dolu bir yıl diliyorum. Burada olduğunuz için binlerce teşekkürler..." diyerek konuklarını selamladı. Sahnesine son albümünün çıkış parçası, "Bağışla" ile start veren ünlü şarkıcı, sonrasında hızlı şarkılarla konuklarını eğlencenin doruklarına taşımayı başardı. Ayrıca, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını da kırmadı. Sanatçı slow şarkılarına geçtiğinde, konuklar romantik danslarıyla kendisine eşlik ettiler. 

“Merit sahnesinde olmaktan çok mutluyum…”

Saatler yeni bir yıla girmeye yaklaşırken sanatçı, darbuka şov eşliğinde Rum konuklarına göbek attırttı. 2016'ya tüm misafirler, alkışlar eşliğinde tempo tutarak ve geri sayıma eşlik ederek girdiler. Saatler tam 12'yi vurduğunda ise sanatçı; "2016 sağlıkla gel, huzurla gel, mutlulukla gel" diyerek tüm konukların ve ekip arkadaşlarının yeni yıllarını kutladı. Sanatçıyı izlemeye gelenler arasında; Yavuz Bingöl, Reha Arar ve Leyla Kırca da vardı. 

Yılbaşında Merit sahnesinde olmaktan çok mutlu olduğunu dile getiren sanatçı, hem Reha Bey'in hem de Merit Otelleri'nin kalbinde ayrı bir yeri olduğunu söyleyerek bir kez daha mutluluğunu dile getirdi. 

Sanatçı, 2016'nın ilk dakikalarında Türk Sanat Müziği şarkıları ile sahnesine devam etti. Önceki albümlerinde yer alan "Camdan Kalp" şarkısını söylerken sahneye gelen bir hayranını da kırmayarak kendisiyle dans etti. Sanatçı, gecenin sonunda 2016 yılına hayranlarıyla birlikte girmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek konukları ile vedalaştı. 

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2016, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473