banner564

‘Karmate’ coşturdu

Merit Crystal Cove Hotel’de ‘Karadeniz’ gecesi büyük ilgi gördü

‘Karmate’ coşturdu
banner598
HABERİN GALERİSİ
Karmate

Karmate

Kamil HÜNERLİ

   Merit Crystal Cove Hotel’de düzenlenen ‘Karadeniz Gecsi’ büyük ilgi gördü.
   Konukların mükkemmel bir şekilde ağırlandığı gecede ‘Karmate Grubu’ sahne aldı. Grubun sunduğu yöresel parçalar, Merit konuklarını coşturdu. 
   Konsere Tulum’un güçlü ezgileriyle başlayan ve ilk andan itibaren coşkuyla alkışlanan Karmate “Bu akşam Karadeniz’e gitmeden Karadeniz ruhunu seslere çevirmeye çalışacağız” diyerek geceye start verdi.
   Kendi bestelerinin yanı sıra sevilen Karadeniz parçalarını da seslendiren Karmate Grubu”na otel misafirleri de oyunlarla eşlik etti.

Kıbrıs çok güzel

   Kemençe solo ile eğlencenin ve dansın doruğa çıktığı gecede tam anlamıyla “Karadeniz fırtınası” esti. Kuzey Kıbrıs’ta böylesi büyük bir ilgiyle karşılaştıkları için mutlu olduklarını belirten grup üyeleri,adaya yeniden geleceklerini söyledi.
   Karmate Gurubunun üyeleri, Kuzey Kıbrıs’ın doğal güzelliklerine dikkat çekerek, sadece konser için değil, tatil için de işdeal bir yer olduğunu belirtti.
   Organizasyondan memnun kaldıklarını söyleyen konuklar ise “bir sonraki konserde Hamsi de isteriz” diyerek, otel yönetimine mesaj gönderdiler.
   

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2014, 09:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473