banner564

Küçükuncular’dan büyük yatırım

Şenay Akay’ın sunum yaptığı Erdinç Gold Center’ın açılışına, çok sayıda seçkin davetli katıldı

Küçükuncular’dan büyük yatırım
banner598
Mustafa ŞENAL
Kuzey Kıbrıs turizminin başkenti Girne’de faaliyet gösterecek olan Erdinç Gold Center’ın açılışı önceki gün yapıldı.
Türkiye’nin ünlü mankenlerinden Şenay Akay’ın sunum yaptığı açılışa; Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’nün yanı sıra, siyaset, iş, basın dünyasının temsilcileri ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Dünya markaları KKTC’de
Açılışta konuşan Cumhurbaşkanı Eroğlu, Bakan Taçoy, Belediye Başkanı Güngördü ve Büyükelçi Akça, ülkeye yapılan yatırımın önemine vurgu yaparak, Küçükuncular Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Küçükuncuları kutladı.
Konuşmacılar dünyaca ünlü markaların Kuzey Kıbrıs’a gelmesinin ekonominin güçlenmesine istihdam olanaklarının artmasına katkı yaptığını belirtti.
Açılışa katılan konuklar, ünlü manken Şenay Akay’ın tanıtımını yaptığı birbirinden özel altın ve pırlanta takılardan alışveriş yaptı. 
Kuzey Kıbrıs’ta 25 yıl önce ilk mağazasını açtığını belirten Erdinç Küçükuncular, yaptığı yatırımlarda kendisine destek olan eşi, çocukları ve tüm dostlarına teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2014, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474