banner564

Maxim Royal’de Cumartesi klasiği

İrem Barani doğum gününü sahnede kutladı, Güven Yüreyi, söylediği şarkılarla kendisini izlemeye gelenleri mest etti

Maxim Royal’de  Cumartesi klasiği
banner598
Kuzey Kıbrıs eğlence hayatında bir Cumartesi klasiği haline gelen Maxim Royal’de gece İrem Barani’nin  romantik  şarkılarıyla başladı. 
Doğum gününü sahnede kutlayarak konuklarına bir sürpriz yapan İrem Barani, “Benim için en anlamlı hediye bir mum, bana yeter. Hep birlikte nice yıllara. Ben bu sahneyi, bu ekibi kimseye değişmem’’ dedi. İrem Barani gecede söylediği duygusal şarkılarla ve gösterdiği  performansıyla alkışlar eşliğinde programını noktaladı.
Gecenin finalini ise Güven Yüreyi yaptı. Sezon başından beri başarılı performansıyla dikkat çeken ve önemli bir hayran kitlesi oluşturan Güven Yüreyi, yakında çıkaracağı single çalışmalarına hızla devam ederken İstanbul’da da sahne almaya başladığını belirtti.
“Ben hazırım. Dev orkestram ve iliklerinize kadar işleyeceğim en güzel repertuarım ile sizlere nefis bir gece yaşatacağım” diyerek geceye başlayan Güven Yüreyi, özellikle İbrahim Tatlıses şarkılarına verdiği ahenk ve güzellikle kendisini izlemeye gelenleri mest etti. 
Gecede davullar eşliğinde halaylar çekildi, konuklarla şarkılar söylendi ve görülmeye değer bir Cumartesi gecesi yaşandı. 

Haftaya Cengiz Kurtoğlu var
Gecenin sonunda Güven Yüreyi sahnesini tekrar İrem Barani’ye bırakarak “Allah’a emanet olun” sözleriyle gelecek hafta tekrar sahne almak üzere bir güzel Maxim Royal gecesini daha bitirdi. 18 Mart Cumartesi gecesi Türkiye’nin dev seslerinden Cengiz Kurtoğlu’nu ağırlamaya hazırlanan Maxim Royal’de rezervasyonlar yoğun bir şekilde gelmeye devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2017, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474