banner564

Maxim Royal'de Simge ‘Yankı’landı

"Miş Miş" ile sahnesini açan sevilen sanatçı muhteşem bir konsere imza attı

Maxim Royal'de  Simge ‘Yankı’landı
banner598
Saim YILMAZ
Maxim Royal'in bu haftaki yıldızı, Türk Pop Müziğinin En İyi Çıkış Yapan Kadın Sanatçısı, Yılın Şarkısı Ödülleri dahil olmak üzere, bir çok ödülle taçlandırılmış Simge oldu.
Maxim Royal Simge sahnesinin açılışını eşsiz alaturkaları ile fasıl ekibi yaparken, Grup Angels'ın kuş tüyü yelpazelerle yapmış olduğu yenilenen dans gösterileri, salonda görsel bir şölen yarattı. 
2011 yılında çıkmış olduğu müzik yolculuğunu "Miş Miş" şarkısı ile zirveye taşıyan ünlü sanatçı, Maxim Royal sahnesi için özel olarak tercih ettiği taşlı kostümü ile büyüleyici güzellikteydi. Simge, son zamanlara damga vuran şarkısı "Miş Miş" ile sahnesini açarken, "Hoşgeldiniz Kıbrıs... Buraya ilk Gülşen'le gelmiştim, sonrasında Serdar Ortaç'a vokal yaptığım dönemde geldim ve şimdi aynı heyecanla yine bu sahnedeyim. Bu gece hep birlikte çok eğlenelim. İnanılmaz keyifli ve eğlenceli bir gece geçireceğinizin garantisini veriyorum şimdiden" diyerek yemekli gala konseptine uygun "Vicdanın Affetsin" şarkısı ve ardından eğlenceli repertuvarı ile devam etti. 

Bize aşk lazım... 
Özel olarak sanatçıyı izlemeye gelen hayranları, Simge'ye "Biz seni 2002'de sevdik" yazılı not gönderince, sanatçı duygularını gizleyemedi ve hayranları için özel olarak bir şarkı seslendirdi. 
"Aşksız yaşayan yoktur. Herkesin masasında sevgilisi var, görüyorum. Aşksız olmaz tabii. Sözlerinden dolayı en sevdiğim şarkılarımdan biridir bu, tabiri caizse sansürlü aşk şarkısı" sözlerini "Bana Aşk Lazım / Bip Bip" şarkısına bağlayan Simge, aşkı arayanlar için söyledi. 

Simge Maxim Royal'i "Yankı" ladı...
Son zamanlarda #yankı teklisi ile gündeme oturan Simge, şarkısını büyük bir coşkuyla tüm salonun eşliğinde seslendirdi. Şarkının sonrasında, ilk defa bir beste yaptığını ve bu kadar dillere dolaşmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. "İsyan" şarkısı öncesinde klarnet solo kulakların pasını sildi. 


Simge ile her telden...
Konservatuvarlı sanatçı, söylediği arabesk, Türk Sanat Müziği ve popüler hareketli ve slow şarkılarla oldukça iddialıydı. Sanatçı, hayranlarını kırmayarak bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Gece boyunca sanatçının şerefine şampanyalar patlatıldı. Niran Ünsal'ın "Zorlu Sevdam" şarkısıyla yürekleri dağladı. 

Cem Karaca'ya büyük vefa...
Simge, gecenin ilerleyen saatlerinde mikrofonu elektro gitaristine bırakırken, orkestrasında Cem Karaca orkestrasından ekip arkadaşları bulunduğunu vurgulayarak ve usta müzisyen Cem Karaca'yı rahmetle anarak "Resimdeki Gözyaşları" şarkısını söylemesini istedi. Resimdeki Gözyaşları Maxim Royal'de duygusal anların yaşanmasına sebep oldu. 
Simge, istek üzerine yine "Miş Miş" şarkısı ile Maxim Royal sahnesini inleterek, tekrar buluşmak dileğiyle, Merit ailesine teşekkür ederek sahnesini bitirdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2016, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473