banner564

Maxim Royal’de yıldızlar geçidi

Gökçe Kırgız muhteşem sesi ile dinleyenlerine müzik ziyafeti sundu

Maxim Royal’de yıldızlar geçidi
banner598
Merit Royal’ in eğlence adresi Maxim Royal geçtiğimiz hafta sonu yine iddialı bir geceye imza attı. Bugüne kadar sayısız ünlü ismin sahne aldığı ve adaya farklı bir eğlence konsepti sunarak eğlence severlerin uğrak yeri haline gelen Maxim Royal’de bu hafta yine yeni yeniden özel istek üzerine Gökçe Kırgız sahnedeydi.
Rezervasyonları günler öncesinden dolan Maxim Royal’ de önemli konuklar arasında; Türkiye’nin ünlü tasarımcısı Raşit Bağzıbağlı, Çağla Şikel, Ayhan Aşan, Amine Gülşe ve annesi, Alişan Serkan Tektaş ve nişanlısı Buse Varol  gibi ünlüler katıldı.
Maxim Royal perdelerini  Türkan Arslan’ın slow şarkılarıyla açtı. Sesiyle misafirleri mest etti. Sonrasında sahneye çıkan ünlü şovmen Gediz esprileriyle tüm konuklarını eğlendirdi. Eşsiz müziklerin ziyafetinin eşliğinde on kişinin doğum günü kutlandı.
Gecenin son perdesin de ise ünlü şarkıcı Gökçe Kırgız muhteşem sesi ile sahne alarak tüm arabesk şarkılarını seslendirirken Eşsiz müziklerin ziyafetinin eşliğinde on kişinin doğum günü kutlandı. Kırgız Sahnesini ünlüler den; Ayhan Aşan ve Alişan Tektaş’a bırakarak  sanatçılar Maxım Royal sahnesinde birlikte söyledikleri Damar şarkılarla birlikte hareketli şarkıları da seslendirerek tüm konuklardan büyük alkış aldılar. Maxim’deki  eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2018, 11:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474