banner564

Melis Bilen dur durak bilmiyor!

İnternette yayınladığı parçaları ile dünya üzerinde büyük bir hayran kitlesine ulaşan Melis Bilen, geçtiğimiz aylarda İsviçre Eurovision seçmelerine gönderdiği ve ön elemeyi geçen 2 bestesi ile gündeme gelmişti.

Melis Bilen dur durak bilmiyor!
banner598
Türkiye, Brezilya ve Amerika’da çıkardığı albümler ve dışarıya sattığı şarkılarla yurtdışı müzik çevrelerinde “beste fabrikası” olarak adlandırılan Melis Bilen, yeni bir İngilizce single daha yayınladı.
Amerika’da çıkan “Let’s Do It Now” adlı 3 şarkılık single’nın üzerinden henüz 1,5 ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen, 2 şarkılık yeni İngilizce single’ı “Some Story”i yayınladı.  Itunes ve Amazon gibi dijital platformlarda 18 Kasım itibariyle satışa sunulan single Amerika’da da dikkat çekti. Sözlerin anlam ve derinliğiyle kendi hayatının hikayesinden kesitler anlatan güzel şarkıcı, single’daki “Awake” adlı parçasıyla ilgili şunları söyledi: “Alnımın teriyle verdiğim dürüst mücadelemde yaşadıklarımı, yazdığım bu şarkıyla tarihe not düşmek istedim.”
 
Sosyal içerikli parçalar...
Geçtiğimiz yıllarda Van depremi, Japonya deprem tsunamisi ve Soma maden faciasında hayatını kaybeden insanlar için yaptığı sosyal içerikli parçalarla gündeme gelen sanatçı; bu güne kadar internette 150’ye yakın parçayı dinleyenleri ile ücretsiz paylaşarak Türkiye’de 5 tane promo albüm yaptığını, fakat Eylül ayında Amerika’lı bir yapımcının yurt dışı dinlenme oranlarını fark etmesi ile İngilizce parçalara ağırlık verdiğini söyledi.
 
Sosyal medyayı aktif kullanıyor
Sosyal medyada dinleyicileriyle birebir iletişime özen gösteren Melis Bilen, dünya üzerinde yeni bir tip dinleyici grubunun geliştiğini belirtti. Yeni nesil internetten müziğini dinlerken onu seslendiren sanatçı ile de sosyal medyadan iletişime geçmek istiyor. Dinleyenleri ile iletişimin önemini vurgulayan Bilen, “Siz dinleyicilerinizi ne kadar ciddiye alırsanız, onlar da sizi o kadar ciddiye alır” dedi.
 107.000’den fazla olan twitter takipçilerinin %80’i yabancılardan oluşan sanatçı sosyal medyayı aktif olarak kullandığını ve takipçileri ile facebook fan sayfası üzerinden birebir yazıştığını belirterek, “Dinleyenlerimi ben de dinliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2014, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473