banner564

Melis Bilen favoriler arasında

Eurovision’da İsviçre’yi temsil etmek için Ulusal Final’de yarışacak olan Türk kızı, internet üzerinden yapılacak oylamada destek bekliyor

Melis Bilen favoriler arasında
banner598
İsviçre’yi, geçen sene Eurovision’da temsil etmek için 5 bestesiyle yarışan ve İsviçre basını tarafından favori gösterilen Türk müzisyen Melis Bilen, finale kadar yükselip elenmişti. İsviçre Gazeteleri’nde “İsviçre’yi Bir Türk mü temsil edecek?” başlıkları İsviçreliler tarafından çeşitli yorumlara sebebiyet verdiyse de, Bilen bu sene bir kez daha katılıyor. Bazı aracıların Bilen’e “2015 için yeniden beste gönderir misiniz?” çağrısı üzerine, Türk kızı “Pekâlâ” diyerek 2 yeni beste yaptı. 
“Chocolate Bar” ve “All We Need Is Love” adında 2 bestesiyle şu anda ön elemeyi geçen Melis Bilen, İsviçre’yi temsil etmek üzere Ulusal Final’de yarışacak. Yarışmada yüzde 50 jüri kararı, yüzde 50 internet oylamalarıyla seçilecek şarkılar için oylama 3 Kasım itibariyle başladı. 3 – 17 Kasım arasında yapılacak internet oylamasında Türk Müzisyen Bilen’i desteklemek için sizler de oylamaya katılabilirsiniz. Yurt dışında Türkiye’de tanındığından daha büyük bir hayran kitlesi bulunan Melis Bilen geçtiğimiz Nisan ayında ilk resmi albümünü Brezilya’da, Ekim ayında da ikinci albümünü Amerika’da çıkarmıştı. Türkiye’nin katılmadığı 2015 Eurovision Şarkı Yarışması, Avusturya’nın başkenti Viyana’da yapılacak. Yarı finallerin 19 ve 21 Mayıs, finalin ise 23 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. 

Melis Bilen’e oy vermek için
//www.melisbilen.com/exp/melis-bilene-eurovisionda-oy-vermek-icin-tiklayin-3-17-kasim-2014/

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2014, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474