banner564

Merit Poker'de üç milyon dolar ödül dağıtılacak

Dünya çapında dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Merit Poker, yeni bir turnuvaya imza atıyor

Merit Poker'de üç milyon dolar ödül dağıtılacak
banner598

 Gerçekleştirdiği turnuvalar ile dünya çapında dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Merit Poker, yeni bir rekor turnuvaya imza atıyor. Merit Crystal Cove Hotel’in poker salonunda 10-23 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan “Gangster” temalı Merit Poker Cup’ta toplam 3 milyon dolar nakit ödül garantisi veriliyor. Turnuva kapsamında 14-19 Eylül tarihlerinde düzenlenecek “Main Event” ise 2 milyon dolar garanti ödül ile Merit Poker turnuva tarihindeki en büyük etkinlik olacak. 

Birçok ülkeden profesyonel katılacak
14 gün boyunca 35 ayrı etkinliğe ev sahipliği yapacak olan Merit Poker Cup’a Lübnan, Dubai, Mısır, Türkiye, Israil, Yunanistan, Romanya, Fransa, İtalya ve Almanya gibi birçok ülkeden profesyoneller katılacak. Aralarında dünyaca ünlü isimlerin de bulunduğu 600’ü aşkın oyuncu, aynı zamanda Kuzey Kıbrıs’ta muhteşem bir tatil yapma fırsatı bulacak. Dünyaca ünlü şarkıcı Arash ve Rusya’dan Twins Project DJ's Grubu, 15 Eylül gecesi sahne alarak misafirlerine unutamayacakları bir gece yaşatacak.

Yeni bir turizm kanalı oluşturuldu
Her turnuvaya ayrı bir renk katıp, samimi ortamı, profesyonel, dinamik ve güler yüzlü ekibiyle dünya standartlarının üzerinde hizmet veren Merit Poker, düzenlediği etkinlikleriyle Ada’da yeni bir turizm kanalı oluşturmayı da başardı. Kuzey Kıbrıs’ın uluslararası arenada tanıtımına ve aynı zamanda, devlet ekonomisine de büyük katkıda bulunuyor. 

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2018, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473