banner564

Merit Poker turnuvaları tüm hızıyla devam ediyor

Merit Poker, uluslararası arenada tercih edilen bir destinasyon haline geldi

Merit Poker turnuvaları tüm hızıyla devam ediyor
banner598

 Kaliteli servisi ve eğlencesi sayesinde uluslararası arenada tercih edilen bir destinasyon haline gelen Merit Poker, renkli turnuva konseptleri ile dünyanın dikkatini üzerine çekmeye devam ediyor. 

21 Mart’ta Merit Crystal Cove Hotel’in yeni poker salonunda, Merit Poker tarafından düzenlenen Carmen Poker Fiesta, 29 Mart akşamı sona erdi. Birbirinden şık Flamenko temalı kostümler giyen görevlilerin refakatinde gerçekleşen turnuvanın Main Event Şampiyonu Çinli oyuncu Svetlana Zhanyssova oldu. Warm Up etkinliğini ise İranlı Ehsan Ghaeli kazandı.  
750 bin dolardan fazla ödül garantisiyle başlayıp, yoğun bir katılım ve çekişme içinde geçen turnuvada dağıtılan para ödülü 956 bin 545 dolara ulaştı. Toplam 256 oyuncunun katıldığı 350 bin dolar ödül garantili Main Event etkinliğinde dağıtılan ödül 471 bin 40 dolar olurken, 125 bin dolar garantili Warm Up’da ise 250 oyuncunun katılımı ile dağıtılan ödül 167 bin 900 doları buldu. 

Yeni turnuva çok yakında
Merit Poker etkinlikleri, denizci temalı Mediterranean Poker Cup ile devam edecek. 6-18 Mayıs tarihleri arasında dünyanın dört bir yanından gelen poker tutkunlarını ağırlayacak olan turnuva, dağıtılacak 2 milyon dolar garantili para ödülü ile yılın en büyük etkinliği olacak. Beş yıldızlı bir tatil ve doyasıya eğlenme fırsatı bulacak olan katılımcılar, Mediterranean Poker Cup ile 2018 yazına muhteşem bir giriş yapacaklar. Turnuvada, Rusya’nın en ünlü sanatçıları Dima Bilan (5 Mayıs), Leningrad (7 Mayıs) ve dünya starı Arash (12 Mayıs) konserleri de eğlenceyi doruğa taşıyacak. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473