banner564

Muhteşem bir müzik ziyafeti

Atatürk'ün En Sevdiği Şarkılar konseri, izleyenleri duygulandırdı

Muhteşem bir  müzik ziyafeti
banner598
Gazimağusa Belediyesi ile Kıbrıs Sanat Derneği işbirliğinde önceki gün akşam Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı'nda gerçekleştirsen konserle Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk anıldı.    Atatürk'ün En Sevdiği Şarkılar konseri, izleyenleri hem duygulandırdı hem de muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. 
Sunuculuğunu Sevil Emirzade'nin yaptığı geceye, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'in yansıra, Gazimağusa Kaymakamı Dürdane Acı, Belediye Asbaşkanı İbrahim Uysal, Meclis Üyesi Süleyman İşlek de katıldı. Konserde, Koro Şefi Aytaç Çağın'a ve konuk sanatçılara plaket takdimi yapıldı. Konserin sonunda izleyenlerellerindeki Atatürk bayraklarını sallarken, koro İzmir Marşı'nı seslendirerek gecenin finalini coşkulu bir şekilde yaptı.

Dinleyenler mest oldu
Kıbrıs Sanat Derneği Başkanı ve Koro Şefi Aytaç Çağın'ın yönetiminde Samsun Klasik Türk Müziği Devlet Sanatçısı ve Samsun Sanat Merkezi Koro Şefi Osman Ergen, İstanbul Keman Sanatçısı Cüneyt Gömbül ve Koro Sanatçısı Neşe Ergen ve koro üyelerinin de yer aldığı koro,  Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün "Hab-gahı yâre Giridm", Havada Bulut yok, Rindlerin Ölümü, Köşküm Var Deryaya Karşı, Rumeli Türküsü, Vardar Ovası, Bülbülüm Altın Kafeste, Kara Bulutları Kaldır Aradan gibi en sevdiği şarkıları başarıyla seslendirerek, izleyenleri meste etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2018, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473