banner564

Muhteşem şovlar beğeni topluyor

Açıldığı günden itibaren, Kuzey Kıbrıs eğlence dünyasına farklı bir soluk getiren Maxim Royal’de coşku hız kesmeden devam ediyor

Muhteşem şovlar  beğeni topluyor
banner598

Saim YILMAZ

Kapılarını eğlence severlere açtığından beri çok konuşulan ve eğlence kültürüne yepyeni bir anlayış getiren Maxim Royal’de geçtiğimiz hafta, fasıl ekibinin eşsiz alaturkalarıyla muhteşem bir açılış yaşandı. Aralıksız devam eden alaturka şarkılar, gecenin ilerleyen saatlerindeki eğlenceye konukları hazırlayıp ortamı ısıttı.

Gullüm Show dolu dizgin...
Musallat Azize, kendi şarkısıyla programına başladıktan sonra, misafirlerin masalarına kendisini atarak onlarla şakalaşmaya başladı. Ön masalarda oturan yakışıklı beyefendilere sataşırken arka masalarda daha zengin erkeklerin olduğunu söyleyerek onlarla da ilgilenmeyi ihmal etmedi. 

Maxim Royal'de bir dev...
Bir haftalık aradan sonra yine bomba gibi Maxim Royal sahnesindeki yerini alan Özhan Jan, "Dert Bende Derman Sende" şarkısı ile eğlencenin kapılarını araladı. 
Sanatçı, siyah pantolonu ve  üzerine seçmiş olduğu renkli sanatçı fotoğrafları baskılı spor ceketi ile yine ilgi odağı olmayı başardı.
Programına 90'lara damga vurmuş hareketli şarkılarla devam eden sanatçı, konukların yerinde oturmasına müsaade etmedi. 

Doğum günü olan hayranlarına özel ilgi
Doğum günü kutlamalarında en çok tercih edilen mekanlar arasına girmeyi başaran Maxim Royal'de Özhan Jan, hayranlarının doğum gününü özel olarak, özel şarkılarla kutladı. Selen Kıratlı da doğum gününü Maxim Royal'de dostlarıyla kutlamayı tercih edenlerdendi ve gece boyunca Maxim Royal farkıyla doyasıya eğlendi. 
Repertuarındaki en özel şarkıları söyleyen Özhan Jan, yine misafirlerinin yüreklerine dokunmayı başardı ve salonda duygusal anlar yaşattı.


Özhan Jan sahnesini hayranları bastı...
Özhan Jan programına kısa bir ara verdiğinde sahnesini vokalistine devretti. Sonrasında  Özhan Jan sahnesini izlemeye gelen konuklardan birinin ısrarla şarkı söylemek istemesi üzerine "Kış Masalı" nı söylemek üzere mikrofon Alican'a devredildi. 
Sanatçı, sahnesinin ikinci bölümüne Tarkan şarkılarıyla başlamak istese de misafirlerin ısrarı üzerine İbrahim Tatlıses şarkılarıyla başlamak zorunda kaldı. Sahneden aşk üzerine hayranlarıyla dertleşen şarkıcı, "Aşk ne demek bilen var mı? Yaşayan, aşk acısı çeken var mı?" diyerek onlar için özel bir aşk şarkısı söyledi. 


Özhan Jan sahnesinde Demet Aktaş...
Sahnesine kendisini dinlemeye gelen Türkiye'de yepyeni albümü ile fırtınalar estiren, incecik belini ve klibini kıskandığını söylediği Demet Aktaş'ı alan şarkıcı, "Beni Al Onu Alma" şarkısını birlikte söyledi. Daha sonra kendisini dinlemeye gelen Antalya sahnelerinin tanınmış isimlerinden Naz'a mikrofonu devredip kendisi de şarkıcıya backvokal yaptı.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2016, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474