banner564

Müzik ziyafeti

Letafet Bar’da, yine bir Soner Olgun klasiği yaşandı

Müzik ziyafeti
banner598
Kamil HÜNERLİ
Merit Park Hotel bünyesinde faaliyet gösteren Letafet Bar’da geçen hafta sonu da gelenek bozulmadı ve Soner Olgun’la müthiş bir müzik şöleni yaşandı. 
Usta yorumcu her zaman olduğu gibi mekâna adını verdiği Letafet adlı şarkısıyla programa başladı daha sonra eline aldığı sazıyla geçmişten bugüne dillerden düşmeyen eserleri seslendirdi. Olgun dinleyenlere kimi zaman duygu dolu anlar yaşattı. Kimi zamanda eğlencenin doruklarına ulaştırdı. 
Her hafta birbirinden farklı repertuarı ile dinleyenleri mest eden Soner Olgun bu hafta Pink Floyd şarkısı ve kemancısı Ömer Öcal’ın keman şovu ile müzik ziyafetini ikiye katladı. 

Letafet doldu taştı
Seyircileriyle samimi diyaloğunu hiç koparmayan usta yorumcuyu izleyenler arasında Girne Belediye başkanı Nidai Güngördü, UBP Girne Meclis Üyesi Burcu Karakaya, Av. Hasan Yücelen ve Girne Amerikan Üniversitesi Ceo’su Asım Vehbi ve misafirleri ve çok sayıda basın mensubu vardı.
Yılın en büyük derbi maçında bile mekân yine Soner Olgun müdavimleri ile doldu taştı. Her anı birbirinden güzel geçen konserde Soner Olgun ve eşinin muhteşem dansı eğlenceyi romantizmin doruklarına taşıdı. Eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti. 

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2014, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473