banner564

My Cabaret Kıbrıs’ta

Cenk Eren, Merit Crystal Cove Hotel’de, bu kez kabare ekibiyle sahne aldı

My Cabaret Kıbrıs’ta
banner598

 


Kamil HÜNERLİ
Türkiye ve Kıbrıs’ta geniş bir hayran kitlesi bulunan sevilen sanatçı Cenk Eren, Merit Crystal Cove Hotel’de, bu kez kabare ekibiyle sahne aldı. İstanbul’da yaptığı My Cabaret Programı’nı Kıbrıs’a taşıyan Cenk Eren, dansçılarının şovunun ardından sahne aldı. Kendisini ilk kez dinlemeye gelenlerin çoğunlukta olduğunu gören sanatçı, “İlk defa seyredenler, çok seveceksiniz beni”  dedi. 
“Bugünkü aklım olsaydı” adlı şarkıyı söylerken yarıda kesen Cenk Eren, yeni popüler olduğu döneme ait bir anısını anlattı. Popüler olmanın ne demek olduğunu bilmediğini söyleyen Cenk Eren, “Yeni yeni popüler olmuşum. Anlamadım, popüler olmak nasıl bir şey. Ünlü olunca sevgilim bana, ‘mikrofonunla dertleş’ dedi ve terk etti. O zamanki aklım olsaydı ayağına kapanır gitme derdim” dedi.
“Tam 30 senedir sahnedeyim” diyerek vokali Berkan’ı yanına çağıran Cenk Eren, “Birkaç yıl sonra Hakan Altun’a da söyleyeceğim. Biz artık gençlere bırakalım sahneleri diyeceğim” dedi. Bunun üzerine mikrofonu vokaline veren Cenk Eren, “Kenan, Serdar ve Tarkan hepsi çok başarılı. Sen de 1.68 boyundasın. Yani senin şansın var” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2015, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474