banner564

Ne varsa eskilerde var!

Merit Lefkoşa Hotel’de sahne alan Bora Öztoprak, dinleyenlerini tam anlamıyla nostalji yolculuğuna çıkardı

Ne varsa eskilerde var!
banner598
HABERİN GALERİSİ
Ne varsa eskilerde var!

Ne varsa eskilerde var!

 



Kamil HÜNERLİ
Merit Lefkoşa Hotel’de geçen cumartesi gecesi sahne alan Bora Öztoprak dinleyenlerini tam anlamıyla nostalji yolculuğuna çıkardı.
Sahnede; 70’ler, 80’ler ve 90’lı yıllardaki popüler parçalara yer veren Bora Öztoprak,  Barış Manço’dan, Levent Yüksel’e, Erkin Koray’dan, Şebnem Ferah’a bir çok usta sanatçının sevilen şarkılarını seslendirdi.
Şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden konuklar Bora Öztoprak’ın canlı sahne performansına ve şarkılara yorumuna tam puan verdi. Konuklar yıllar öncesinin popüler şarkılarının sadece dillere değil gönüllere de nakşettiğini söyleyerek, “Nostalji şarkıların yeri bir başka, ne varsa eskilerde var” diyerek görüş belirtti.

Masaları dolaşarak konuklarını selamladı
Öztoprak, ‘Ah bu hayat çekilmez’ şarkısını söylerken tüm masalarda dolaşarak misafirleri selamladı.  Yeleğini çıkartarak peruk takıp bayan taklidi yapan sanatçı, salonun kahkahalara boğulmasına sebep oldu.

Alkışlar hiç susmadı
Haydi şimdi eller havaya denildiğinde bütün salon canlandı ve alkışlar hiç susmadı. İçiyorum Bu Gece, Sil Baştan, Vazgeçtim, Karaağaç, Yaz Dostum, Eylül Bu İllaki Yaprak Dökecek, Güzel Günler Mazide Kaldı, Osman Ağa, Fidaydada Ankaralım, Arapsaçı ve en sevilen şarkısı olan Seni Seviyorum ile tüm misafirlere güzel bir gece yaşattı.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2014, 09:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473