banner564

Nerdesin Aşkım?

Merit Crystal Cove Hotel’de binin üzerindeki hayran kitlesinin karşısına çıkan Hadise, hem coştı hem coşturdu

Nerdesin Aşkım?
banner598
Saim YILMAZ
Merit Crystal Cove Hotel, sahnesinde yıldızları ağırlamaya devam ediyor... Merit Crystal Cove Hotel Convention Centre'da 21 Mayıs akşamı düzenlenen dev galanın yıldızı Türk Pop Müziğinin prensesi "Hadise idi...
Hadise, üst bölümü pullarla süslenmiş, etek bölümü püsküllerle tamamlanmış derin göğüs dekolteli süper mini elbisesi ile ateş saçtı. Sanatçı, sahneye çıkmadan önce basın mensupları için özel bir röportaj da gerçekleştirdi. Hadise, "Nerdesin Aşkım" şarkısı ile açtığı sahnesini yine hareketli şarkılarla devam ettirdi. Dans ekibinin de muhteşem dansları ve görsel şovları ile renk kattığı sahne performansı izleyenlere parmak ısırttı. 

Bir rekora imza atarak "Hadise" yarattı...
Hadise, Merit Crystal Cove Hotel'deki konserinde bin kişinin üzerinde bir hayran kitlesine seslenerek bir rekora imza attı. "Öncelikle herkese merhabalar, hoşgeldiniz... Şimdi söyleyeceğim şarkıyı çekemeyenlere ve kıskananlara yazdık" diyerek "Biz Burdayız" şarkısını hayranlarıyla hep bir ağızdan söyledi. Sonrasında ise; "Üç gecedir hasta hasta sahneye çıkıyorum ama hiç önemli değil, her zaman yaptığımız sahne şovumuzu sizler için de yapacağız" diyerek hareketli şarkılar eşliğinde, dans ekibiyle birlikte eşsiz bir görsel şov sergiledi ve performansıyla konukları adeta büyüledi. 

Eğlendirmeyi daha çok seviyoruz...
Sanatçı, "İçimde huzurlu bir kadın var ve bunun için sizlere Şebnem Ferah'tan "Sil Baştan" şarkısını söyleyeceğim. Sadece bir slow şarkı okuyacağım. Çünkü biz, coşturmayı, eğlendirmeyi daha çok seviyoruz" diyerek şarkısına geçiş yaptı. Hadise, sahnesine yine hareketli şarkılarla devam ederken hayranları da bir bir hareketlenmeye başladı. Sanatçı, oynamayan hayranlarına "biz böyle yavaş yavaş herkesi ayağa kaldırırız ama haberiniz olsun birazdan program bitince keşke devam etseydi diyeceksiniz. O yüzden dans etmek isteyen varsa hemen ayağa kalksın" diyerek son zamanların en iddialı şarkısı "Prenses" i söyledi. 

Dostları da yalnız bırakmadı...
Hadise'yi izlemeye gelenler arasında sanatçı dostu Alişan da vardı. Alişan, arkadaşını ön masalardan izleyerek şarkılara da büyük bir keyifle eşlik etti. Aynı zamanda ünlü iş adamı Erdinç Acar ve sosyetik güzel Hande Acar çifti de sanatçıyı izlemeye gelenler arasındaydı. Sanatçı, zaman zaman hayranlarının arasına inerek bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi. 

Minik hayranlar da unutulmadı...
Sanatçının minik hayranları için, Merit Crystal Cove Hotel ekibi tarafından salonun arka kısımlarında özel olarak çocuk bölümü de hazırlandı. Minik hayranlar, Hadise'nin şarkılarıyla doyasıya eğlendiler. 
Hadise, "Biz çok eğlendik, keyif aldık. Umarım siz de eğlenmişsinizdir" diyerek Merit sahnesinde tekrar buluşabilmek dileğiyle sahnesini bitirdi.


Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2016, 10:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474