banner564

O artık emekli

Gazimağuda Devlet Hastanesi yönetimi ve personeli, Dr. Mehmet Faydalı’ya “Güle Güle” partisi düzenledi

O artık emekli
banner598
Gazimağusa Devlet Hastanesi’nin emektar hekimlerinden Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Mehmet Faydalı, uzun yıllardır başarıyla sürdürdüğü görevini tamamlamasının ardından emekliye ayrılıyor. Hastane yönetmi ve Faydalı’nın çalışma arkadaşları uzun yıllar birlikte çalıştıkları mesai arkadaşlarına “Marinero” restoranda düzenledikleri “Güle Güle” partisiyle hem teşekkür ettiler hem de birlikte güzel bir gece geçirme fırsatını yakaladılar. 

Hizmetlerin anısına plaket
Geceye, Gazimağusa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Aykut Üretici, Başhekim Yardımcıları Dr. Haluk Harutoğlu, Dr. Hasan Topal, Dr. Mustafa Altıngüneş’in yanında idari amirler ve personel katıldı. Başhekim Dr. Aykut Üretici, geceede yaptığı konuşmada,  Dr. Mehmet Faydalı’nın uzun yıllar hastanelerine verdiği hizmetlerden övgüyle söz ederek bundan sonraki yaşamında Faydalı’ya başarılar diledi. Konuşmanın ardından Dr. Üretici, Dr. Faydalı’ya bir anı plaketi taktim etti. 

Sabaha kadar eğlendiler
Gecede, hastanenin eski başhekimi UBP Milletvekili Dr. Erdal Özcenk de yer aldı. Gece, Müzisyen Ergin Kebapçı’nın çaldığı birbirinden güzel parçaları seslendiren Çilem’in şarkıları eşliğinde sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. 

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2014, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473