banner564

Onlar erdi muradına

Hamitköylü, Özgürlü ve Buba ailelerinin evlatları Elmaziye ile İlkkan, sade ve şık bir törenle evliler kervanına katıldı

Onlar erdi muradına
banner598
Hüseyin ABRAŞ
Hamitköylü Emine ve Mehmet Özgürlü çiftlerinin güzeller güzeli kızları Elmaziye ile Hamitköy’lü İbeti ve Erdoğan Buba çiftlerinin yakışıklı oğulları İlkkan, geçtiğimiz akşam  Fuar Düğün Salonu’nun ev sahipliği yaptığı şık ve sade bir törenle evliler kervanına katıldı. 
Davetlilerin alkışları ve medinelerin eşliğinde düğün salonuna gelen genç çift, ilişkilerini taçlandırmak adına nikah masasına oturdu. Genç çiftin nikah şahitliğini Elmaziye’nin kız kardeşi Şefika Keser ve İlkkan’ın teyzesi Emine  Ömürlü yaptı. 
Nikah memurunun yönelttiği soruya büyük bir içtenlikle “Evet” diyen çiftin yaşadıkları mutluluk gözlerinden okunuyordu. 
İlişkilerini resmiyete döken Elmaziye ve İlkkan çifti, ardından dans pistine geçerek gecenin ilk dansını yaptı. 
Çok sayıda davetlinin katıldığı gecede, Elmaziye ve İlkkan çiftini bu mutlu günlerinde yakın akrabaları, dostlarının yanı sıra Lefkoşa Eski Belediye Başkanı Kadri Fellahoğlu’da yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak olup tebriklerini sundu. 
Kıbrıs’ın geleneksel Testi Oyunu’nu başarılı bir şekilde sergileyen çiftin dansı, davetliler tarafından büyük beğeni ve alkış topladı. Gece boyunca dans pistini boş bırakmayan genç çift ve davetliler, kimi zaman romantik kimi zaman ise hareketli parçalar eşliğinde dans ederek bu mutlu günü kutladılar. Elmaziye ve İlkkan çiftinin düğünden sonra balayı için Antalya’nın Side bölgesine gidecekleri öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2014, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474