banner564

“Örnek ve öncü oluyoruz”

Merit Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Özbaş, düzenlediği basın toplantısında defile ve sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgi verdi

“Örnek ve öncü oluyoruz”
banner598
Merit International’ın ana sponsor olarak ev sahipliği yapacağı ünlü modacı Dilek Hanif’in defilesi için geri sayım başladı.
Geliri, “Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na”  bağışlanacak olan defile, 4 Şubat Cumartesi akşamı Merit Royal Hotel’de gerçekleştirilecek.
Merit Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Özbaş, önceki gün düzenlediği basın toplantısında defile ve sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgi verdi.
Konuşmasına “Güzel Kuzey Kıbrıs adasının değerli basın mensupları; davetimize onur verdiniz” diyerek başlayan Özbaş, geçtiğimiz kasım ayında Merit Royal Otel’de, ünlü modacı Vural Gökçaylı’nın Anadolu Medeniyetleri defilesinin ana sponsoru olduklarını ve bu etkinlikten elde edilen gelirin Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bağışlandığını belirtti.

“Örnek ve öncü olmak durumundayız…”
“Merit International Hotels & Resorts, sosyal sorumluluk projelerinde Kıbrıs’ta diğer kurumlara örnek ve öncü olmak durumundadır” diyen Özbaş konuşmasının devamında şunları aktardı, “Sayın Besim Tibuk’un ilk günden itibaren Sosyal Sorumluluk konusundaki desteği bizimledir.
Sosyal sorumluk projeleri toplumların yolunu aydınlatan, yaralarını saran önemli girişimlerdir. Merit International, ana sponsorlukları ile hem güzel adamızı sanat ve kültür olarak canlandırmak, hem de hayır kurumlarına destek sağlamak çabasındadır. Biz bu hayır kurumlarından öncelikli olarak sağlık kurumlarına yardımcı olmayı seçtik.
Bu nedenle şimdi de 4 Şubat’ta bir projeyi daha hayata geçireceğiz. Bu kez sosyal sorumluluk etkinliğimiz ünlü moda tasarımcısı Dilek Hanif hanımefendinin defilesi ile dikkat çekecek.  Bu kez tüm geliri bağışlayacağımız kurum Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı.  
16 yıllık bu vakıf toplumu kanser konusunda bilinçlendirmek ve bu hastalıkla mücadele eden çocukların ailelerine destek olmak ve rehberlik hizmeti verebilmek için kurulmuş bir hayır kurumudur. Kuzey Kıbrıs şimdiye kadar etkinlik olarak konserler dışında biraz kısır kalmış durumda. Oysa böyle büyük potansiyeli olan bu güzel adada çok daha geniş bir yelpazede etkinlikler yaratmak için her fırsat ve imkân mevcut…”

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2017, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473