banner564

“Öyle Sarhoş Olsam Ki“

Crystal Club gecelerinde romantizm rüzgarı estiren Cenk Eren en özel şarkılarını hayranları için seslendirdi

“Öyle Sarhoş Olsam Ki“
banner598
Saim YILMAZ
Merit Crystal Cove Hotel, Crystal Club gecelerinde Cenk Eren rüzgarı esmeye devam ediyor...
Cenk Eren, içini beyaz gömlekle tamamladığı ve beyaz mendil ve papyon ile renklendirdiği klasik siyah takım elbisesi ile Ebru Gündeş'in bir döneme damga vuran şarkısı "Ahdım Olsun" ile sahnesini açarken, sonrasında söylediği slowlarla salonda hüzünlü bir hava estirdi. 
"İlk 20 dakika hem sizin için hem de benim için çok zordur, ısınma süresidir. Aranızda ilk defa dinleyenler var mı beni?" diye sorduktan sonra, birkaç masadan parmakların kalktığını gördüğünde, "Nasıl ya? 30 yıldır şarkı söylüyorum. Ciddi misiniz?" diye hayranlarıyla şakalaştı. "İlk defa dinleyenler, ilk 20 dakika boyunca; "aman bu muymuş?" derler. Ama sonra ısınıyoruz, birbirimizle kaynaşıyoruz. Biliyorsunuz "Tanju Okan Şarkıları" albümü yaptık, almayanlar varsa şimdi o albümden şarkılar söyleyelim, beğenirseniz alırsınız" diyerek giden bir kadına yazılabilecek en güzel şarkı olduğunu belirttiği ve erkeklerden kaynaklanan öküzlüklerden dem vurarak, son albümünden "Kadınım" ile başladığı yolculuğunu "Öyle Sarhoş Olsam Ki" ile noktalayarak son dönem popüler şarkılara geçiş yaptı. 

Bu şarkıların ekmeğini Tanju Okan bu kadar yemedi...
Albümle ilgili Sezen Aksu, Ajda Pekkan gibi sanatçılardan ve Atilla Özdemiroğlu ve Hıncal Uluç gibi değerli üstatlardan övgü dolu sözler aldığını belirterek, Ajda ile ilgili  bir anısını da hayranlarıyla paylaştı. "Ajda aradı; 'Cenk'cim, canımın içi, bir tanem bu şarkıların ekmeğini Tanju Okan bu kadar yemedi' dedi. 

Kan kaynatan trompet ezgileriyle hayranlarını oynattı...
Cenk Eren sahnesini farklı kılan unsurlardan biri de "Yalnız Kullar" şarkısı ve "Bahça Duvarından Aştım" türküsünde sahne şovuna dönüşen trompet ezgileriydi. Sanatçı, salondaki coşkuya kendini kaptırarak Ankara havaları ile hem oynadı, hem oynattı. 

İç yakan türkülü başlangıç...
İkinci bölüm, iç yakan bir keman solo ile açılırken "Evvelim Sen Oldun Ahirim Sensin" türküsü, salonda duygu seli yaşanmasına sebep oldu. Cenk Eren, ikinci bölüme bir süre sandalyesine oturarak duygusal şarkılarla devam etti. Hayranları da aşkla dans ederek sanatçıya eşlik ettiler. 

Gençlere sonsuz destek...
Cenk Eren, programının sonlarına doğru yeniden vokalistlerine mikrofonu devrederek onlarla keyifli şarkılara imza attı. Hayranlarının yoğun isteği üzerine "Bağdat" şarkısını da yetenekli genç seslerle söyleyen Cenk Eren, eski vokalisti Ayla Çelik'e bu şarkıyı hediye ettiği için teşekkür etti. Sanatçı, programını bitirmeden saatin 12'yi geçmesi ile hayranlarının "19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı" nı da kutlamayı ihmal etmedi.
Cenk Eren, Merit Crystal Cove Hotel-Crystal Club gecelerinin bu haftaki programını, tekrar görüşebilmek dileğiyle, "Hacı Ağa (Tavukları Pişirmişem)" şarkısıyla büyük bir coşkuyla bitirdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2016, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473