banner564

Özhan Jan coşturuyor

Maxim Royal, adada eğlencenin rakipsiz merkezi olmaya devam ediyor

Özhan Jan coşturuyor
banner598
Saim YILMAZ
Bu hafta perdelerini geleneksel fasıl ezgileri ile açan Maxim Royal, adada eğlencenin rakipsiz merkezi olmaya devam ediyor... "Ada Sahilleri", "Nasıl Geçti Habersiz", "Yar Saçların Lüle Lüle" gibi fasıl dinletileri ile eğlenceli bir geceye konukları hazırlayan fasıl ekibi, fıkır fıkır ezgileri ile misafirlerin kanını kaynattı. 
İstanbul klüplerinin aranılan dans grubu Angels, modern dans figürleri ve klasik oryantal figürlerinden oluşan muhteşem sahne performanslarıyla eğlencenin nabzını yükseltti. Arap ezgileri ve oryantal Türk ezgilerini harmanlayan grup, misafirlere oldukça eğlenceli ve sıcak saatler yaşattı. İstanbul'dan sonra Kıbrıs Maxim Royal sahnesini de sallayan gruba misafirler, zaman  zaman alkışlarıyla zaman zaman da kıvrak danslarıyla eşlik etti. 


işini aşk ile yapan bir star...
Özhan Jan, her zamanki gibi gözlere hitap eden muhteşem sahne kostümü ile "Dert Bende Derman Sende" şarkısı ile sahnesine hareketli bir giriş yaptı. Yeni nesil Maxim Royal'in 5 aydır süregelen başarısından dolayı konuklara ve Maxim Royal ailesine teşekkürle başladığı geceye, işini aşk ile yaptığının göstergesi olarak "Aşk İle Yap" şarkısı ile devam eden Özhan Jan, karşısında oynamaya her an hazır kıpır kıpır misafirleri görünce sahnesine yeni ve eskilerden oluşan hareketli repertuvarıyla devam etti. 90'lı yılların ve son zamanların fırtınalar estiren şarkısı "Hovarda" ile Maxim Royal misafirlerinin sınırlarını zorlayan ünlü şarkıcının oynatmadığı masa kalmadı. 

kuduruk şarkılar zamanı...
Sanatçının "Kuduruk Şarkılar Zamanı" diye tabir ettiği saatlere gelindiğinde misafirler masaların arasında doyasıya oynadılar. Şarkı aralarında sahneden doğum günlerini kutlayan sanatçı, bu özel gece için hayranlarına özel istek parçaları da söyledi. Maxim Royal İşletme Müdürü Arda Çancıoğlu için istek üzerine özel olarak Gökhan Tepe'den "Kader" şarkısını seslendiren sanatçı, sonrasında da 12 Mayıs'ta Maxim Royal sahnesinde #yankı 'lanacak olan Simge Sağın'dan "Mış Mış" şarkısını patronuna armağan etti. Gece boyunca istek şarkılarını geri çevirmeyen Özhan Jan, hareketli repertuvarıyla temponun bir an bile düşmesine izin vermedi.


İrem Barani'den istek şarkılar...
Özhan Jan'ın mikrofonunu teslim ettiği vokalisti İrem Barani, Ebru Gündeş'ten söylediği "Araftayım" şarkısı ile tüm konukları dansa davet eder gibiydi. İstek üzerine "Gönlümün Efendisi" ve "Sen Sevda Mısın?" şarkılarını da söyleyen Barani, ardından hareketli şarkılarıyla konukları coşturdu. 


Sahne yeniden sahibine emanet...
Özhan Jan, istek üzerine programının ikinci bölümüne "Batsın Bu Dünya" ile giriş yaptı. Programında kısa bir süre hareketli şarkılarla oynatan sanatçı, sonrasında duygusal şarkılarla devam etti. İkinci bölümde ağırlıklı olarak İbrahim Tatlıses şarkılarına yer veren Özhan Jan, tadından yenmez bir eğlenceye daha imza attı. Bir Özhan Jan klasiği olan sandalyeye ters oturup şarkılar söyleme geleneğini de bozmadı. Duygu dolu anların yaşandığı gece, yeniden buluşmak dileğiyle giderayak tekrar kuduruk şarkılarla sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2016, 08:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474