banner564

Rüya gibi bir gece oldu

Kıbrıs’ın eğlencede sınır tanımayan bir numaralı mekânı Maxim Royal’de Sevda Özkaran rüzgarı esti

Rüya gibi bir gece oldu
banner598
Kıbrıs’ın eğlencede sınır tanımayan bir numaralı mekânı Maxim Royal’de rüya gibi bir hafta sonu eğlencesi yaşandı. Yaşanmayanı yaşatan, görülmeyeni sunan; hizmetiyle eğlencesiyle çalışanlarıyla tartışılmaz elit bir mekân haline gelen Maxim Royal son dönemlerde sahnelerde sesiyle devleşen Sevda Özkaran’ı ağırladı.
Yeni sezona bomba gibi programlarla giren Maxim Royal’de yine uzun süre unutulmayacak bir gazino gecesi yaşandı. Gecenin perdesi son dönemlerin başarılı isimlerinden Türkan Arslan’ın eskilerden yenilerden söylediği güzel şarkılarla açıldı. Sonrasında son dönemlerde özellikle Sibel Can taklitleriyle bütün gözleri üzerine çeviren Türkiye’nin show dünyasına kazandırmış olduğu en başarılı isimlerden Gediz; işveli cilveli  bol kahkahalı şarkılı sahnesiyle ve bitmeyen enerjisi ile izleyenlerden tam not aldı.

Özkaran’a hayranından 300 şişe şampanya
Gecenin final bölümünde son dönemlerde Türkiye’nin gece hayatına buğulu sesi, kusursuz güzelliği ve harika performansıyla renk katan tartışmasız en güzel seslerinden olan Sevda Özkaran sahne aldı. Pop arabesk’in güçlü sesi Sevda Özkaran iki yıllık aranın ardından sonra geçtiğimiz hafta piyasaya çıkardığı yepyeni single çalışması ’’Köyün Delisi’’ ile ilk kez Maxim Royal’de sahne aldı. Sanatçı için 300 şişe şampanya açtırıp bir rekora imza atan hayranı karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Sevda Özkaran’ı izlemeye gelenler arasında Türkiye’nin hem sunucu hem şarkıcı kimliğiyle sevilen isimlerinden olan Faik Öztürk de vardı.
Mutluluğunu şarkılarına yansıtan şarkıcı doğum gününü kendi sahnesini izleyerek kutlayan konuklara da ayrıca teşekkürlerini sundu.

Kasım’da yine sahne alacak
Yaklaşık 3 saat sahnede kalan sanatçı; konserin ikinci bölümüne başlamadan sahneyi dansöz show grubuna bıraktı. İkinci bölümde yine geceye özel hazırlanan siyah ışıltılı kıyafetiyle göz doldurdu. Sesiyle konuklara unutulmaz saatler yaşatan sanatçıya gösterilen ilgi oldukça yüksekti. İstek şarkılar eşliğinde programını tamamlayan sanatçı birde müjde vererek Kasım ayında yine güzel ve özel bir programla Maxim Royal’de sahne alacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2017, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474