banner564

Rüya gibi final

Kıbrıs eğlence hayatına farklı bir boyut kazandıran Maxim Royal, ikinci sezonuna muhteşem bir geceyle veda etti

Rüya gibi final
banner598
Kıbrıs eğlence hayatına farklı bir boyut kazandıran ve kısa sürede rakiplerini geride bırakan Maxim Royal, ikinci sezonuna muhteşem bir geceyle veda etti. 
Sezon boyunca sahnesinde: Ümit Besen, Cengiz Kurtoğlu, Yaşar İpek, Derya Uluğ ve Sevda Özkaran gibi önemli isimleri de ağırlayan Maxim Royal  bu yılın en gözde mekanı seçildi.
Gece, bu yılın en iyi seslerinden biri olarak Maxim Royal’de fırtına gibi esen İrem Barani ile başladı. 
Yoğun bir kalabalığın gözlendiği gecede tempo ve coşku hiç düşmedi. İkinci bölümde sahne sırası eğlence dünyasının en iddialı isimlerinden Maxim Royal’in kahkaha ve eğlence rüyası haline gelen Matmazel Coco’nun oldu. 
Yaptığı espriler, söylediği şarkılarla herkesi coşturan Matmazel Coco tek kelimeyle harikalar yarattı. Ayrıca dansçı kızlar da yaptıkları şovlarla geceye renk kattılar.

Güven Yüreyi yine büyüledi
Gecenin final bölümünde; Kıbrıs sahnelerine farklı bir güzellik getiren, söylediği şarkılarla herkesin gönlüne taht kuran, Güven Yüreyi sahne aldı. Bütün sezon boyunca cumartesi gecelerinin vazgeçilmez ismi olan Güven Yüreyi, en güzel şarkılarını bu güzel gecede seslendirdi. Çok yakın zamanda çıkacak olan ilk maxi single çalışması için geçtiğimiz hafta stüdyo kayıtlarına başlayan genç sanatçı, bu heyecanını geceye katlan konuklarıyla paylaştı.

Bekarlığa veda partisi…
Gecede çok özel kutlamalar yapıldı. Ada’nın dört bir tarafından gelen konuklar arasında bekarlığa veda partisi için Maxim Royal’i tercih eden Mevsim Buluç ve arkadaşları gecenin en eğlenceli konukları arasındaydı. Gece boyunca Güven Yüreyi’nin şarkılarıyla vur patlasın çal oynasın yapan kızlar, unutamayacakları bir gece yaşadılar. Ayrıca mekanda gerçekleşen 10 farklı doğum günü ile farklı bir rekor kırılmış oldu. 

Cancıoğlu’na sürpriz doğum günü
Gecenin en özel anlarından bir tanesi Maxim Royal’in genç yöneticisi Arda Cancıoğlu’na yapılan sürpriz doğum günü kutlaması oldu. Net Holding yöneticilerinden Murat Tibuk’un da  bulunduğu gece adeta rüya gibi noktalandı. Gecenin finalinde sezon boyunca mekana gelip kendisini yalnız bırakmayan konuklara teşekkür eden Güven Yüreyi, hareketli şarkılarıyla geceye noktayı koydu.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2017, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473