banner564

Rüzgâr gibi geçti

Range Rover Fashion Show 2014, 25 model 8 marka, 80 kıyafet ve şık bir davet ile gerçekleşti

Rüzgâr gibi geçti
banner598
HABERİN GALERİSİ
Rüzgâr gibi geçti

Rüzgâr gibi geçti

Mustafa ŞENAL
Range Rover Fashion Show  2014, Borusan Oto Kıbrıs  salonlarında, 8  Marka,  80  kıyafetten oluşan defile, Bülent Günkut koreografi  ve sunumunda 25 Günkut Ajans Marka Modeli tarafından  60 dakikalık  moda defilesinde  davetlilere sunuldu.
Melisa Ater, Esin Terzioğlu, Sevilay İzanoğlu, Mika İzbassarova, Tomris Dinçol, Suzi Yusufoğlu, Sıdıka Bada, Ebru İlkhan, Emine Erkanlı, Şükriye Karakuş, İpek Süzgen
Gülseren Akkoyun, Ceren Koşar, Melisa Yavru, Nergiz Köse, Sıla Güneş, Burcu Ermin, Laden Çelebi, Özgür Başol, Tuğberk Yiğitcan, Mehmet Yıldız, Seran Dağer, Mehmedemin Serdahoğulları, Nazim Taşkıran, Vahap Demirel den oluşan  25  kişilik Günkut  Ajans Marka Models  yılın   son defilesinde alkışlarla izlendi.

Sakarya: 2015 herkese mutluluk getirsin
Borusan Oto Genel Müdürü Uğur Sakarya defilede yaptığı konuşmada, “Hepiniz Range Rover Fashion show’a hoşgeldiniz. Bugün Kıbrıs’ta sizleri böyle görkemli bir Show ile selamlamak benim için büyük bir keyif. Borusan Oto bu yıl 30.yılını kutluyor. Türkiye’de 30 yıldır BMW, MINI ve Land Rover markalarıyla Premium segmentin lideri ve öncüsü konumundayız. BMW, MINI ve Land Rover markalarının yanına bu yıl Jaguar markasını da kattık. 2014 yılını Borusan Oto olarak çok başarılı neticelerle kapatıyoruz. Borusan Oto Kıbrıs 2008 yılında Land Rover yetkili distribütörü ve bayisi olarak açıldı. 6 yıldır satış, servis, yedek parça ve 2.el satış hizmetlerini vermekteyiz. Kasım 2012’den beri de Kıbrıs’ta Jaguar yetkili distribütör ve bayiliği yapmaktayız. Hepinize sağlıklı, mutlu ve barış içinde bir 2015 yılı dilerim” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2014, 09:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473