banner564

‘Safalar getirdiniz’

Maxim Royal, Sevgililer Günü özel konsepti ile konuklarını kapıda çiçekçi kız ve akordeon sanatçısının muhteşem aşk nağmeleri ile karşıladı

‘Safalar getirdiniz’
banner598
Saim YILMAZ
Maxim Royal, Sevgililer Günü özel konsepti ile konuklarını kapıda çiçekçi kız ve akordeon sanatçısının muhteşem aşk nağmeleri ile karşıladı. Sevgililer gününe özel tavandan sarkan kalp süslemeler de unutulmamıştı. Fasıl ekibi, programını "Safalar Getirdiniz" alaturkası ile açtıktan sonra muhteşem fasıllar ile programına devam etti. 

Maxim Royal yeniliklerine devam ediyor...
Maxim Royal, her geçen gün konseptine yenilikler eklemeye devam ediyor. Bu hafta, sevgililer gününe özel mental bir gösteri ile yine konuklarına farklı bir gece yaşattı. Mentalist ve İllüzyonist Emre Utinal, tamamen enerji gücü ile metal kaşık yamultma oyunu ile başladığı gösterisine iskambil kağıdı oyunu ve hisleri bez bebek yardımıyla karşıdaki kişiye geçirme oyunlarıyla konukları şaşırtmayı başarırken aynı zamanda büyük alkış da topladı. 
Gecenin ilerleyen saatlerinde Maxim Royal orkestrası ve Kıbrıs'ın güçlü sesi İrem, konukları romantik aşk şarkılarıyla geceye hazırladı. 

Siyahların Prensesi Hande Ünsal...
Hande Ünsal, sahneye herkesin tercih ettiği sevgililer günü rengi kırmızıya inat, siyah, dantel işlemeli uzun elbisesi ile Mustafa Ceceli'nin unutulmaz aşk şarkısı "Sevgilim" ile çıkış yaptı.
Sertap Erener'in "Aldırma Deli Gönlüm" şarkısını konuklarla hep bir ağızdan söyledi. Güzel sanatçı, sahnedeki sempatik tavırlarıyla ve sesiyle tam anlamıyla tüm salonu büyüledi. 
Sanatçı, doğum günü olanlar için özel şarkı söylemeyi de ihmal etmedi. 

Arabesk tadında şarkılar...
Hande Ünsal, programının ikinci bölümünde yine siyah giyinmeyi tercih etti. Derin sırt ve göğüs dekolteli, boyundan askılı bantlarla süslenmiş, mini deri elbisesi ile sahnede bir siyah inci havası estirdi. İkinci bölüme Müslüm Gürses'in efsane arabesk şarkısı "Unutamadım" ile başlayan sanatçı, yine arabesk şarkılarla programına devam etti. 
Sahneden hayranlarıyla sıklıkla konuşan sanatçı, "Ben İzmirliyim ama Kıbrıs'ı da çok sevdim. Buranın insanı bir başka ve eğlenmeyi çok iyi biliyorlar" diyerek Kıbrıslı konukların da kalbini kazandı. Sanatçı, Maxim Royal sahnesinde buluşabilmek dileğiyle ve kendisini yalnız bırakmayan hayranlarının sevgililer gününü kutlayarak programını bitirdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2016, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474