banner564

“Sana Ellerden Hayır Yok”

Maxim Royal’de muhteşem bir konsere imza atan Altay, henüz stüdyoda hazırlık aşamasında olan şarkısını da ilk defa Kuzey Kıbrıs’ta seslendirdi

 “Sana Ellerden Hayır Yok”
banner598

Saim Yılmaz

Maxim Royal, bu defa da Türkiye'nin önde gelen isimlerinden, bar sahnelerinin duayeni Altay ile kapılarını açtı. Yaklaşık 350 kişinin ağırlandığı yemekli özel galanın hazırlıklarını Maxim Royal'in profesyonel ekibi, günler öncesinden tamamladı. Altay’ın sahnesini izlemeye gelenler arasında, Merit Hotelleri Mali Koordinatörü Sertuğ Gülcan, Satış Pazarlama Koordinatörü Melis Gülcan, En Moda Yılın Moda İkonu Gülçin İncirli ve Yılın Tasarımcısı Danyel Tatlıcı da vardı. 
Maxim Royal, fasıl ekibinin eşsiz yorumu "Fikrimin İnce Gülü" şarkısı ile perdelerini açtı. Gece boyunca Eray Zeytünlü, muhteşem sahne performansı ile klarnetini konuşturdu. 

Maxim'den Bülent Ersoy Geçti...
Ünlü komedyen Fehmi Dalsaldı, bu haftaki programını "Bülent Ersoy" taklidiyle ve "Safalar Getirdiniz" şarkısıyla açtı. Sahnenin önünde oturan genç ve yakışıklı beyefendiyi görünce; "Bu haftayı çok sevdim. Her programda ölümüne iki gün kalmış adamları oturturlar önlere, bu hafta çok yakışıklı bir adam oturtmuşlar" diye konukları ile şakalaştı. 

Ne Varsa Kellerde Var...
Maxim Royal sahnesinde Altay'dan önce vokalisti, 90'ların en popüler şarkıları ile konukları eğlenceye hazırladı. Altay, dar paça siyah pantolonu, siyah ceket altında beyaz gömleği ve siyah bandanası ile "Varya" şarkısıyla sahnesini açtı. "Hayde" şarkısı ile gece jimnastiği için herkesin, yanındakinin serçe parmağını tutmasını istedi. "Yapacağınız hareket benim gibi kellere yaramaz, yarasaydı bende saç olurdu zaten. Bu bir göbek eritme hareketi" diyerek herkesi halay çekmeye davet etti. Halay çeken bir grup hayranı ile halay da çeken sanatçı, halaydaki fazlaca kel hayranı için, "Ne varsa kellerde var" diyerek espirisini patlattı. 


Yeni şarkısı çok beğenildi
İlerleyen saatlerde, Altay henüz stüdyoda okumada olduğu yepyeni albümünden "Sana Ellerden Hayır Yok" şarkısını, "bu güzel kalabalığı görünce dayanamadım" diyerek ilk defa Maxim Royal sahnesinde okudu. 
Sanatçı, doğum günü olanlar için de özel doğum günü şarkıları söylemeyi ihmal etmedi. Sanatçı için, bir hayranı sahneye tam elli tane şampanya gönderdi. Maestro Turizm de 20. yılını Maxim Royal'de kutladı. Altay, Maestro ekibiyle birlikte oynayıp şarkılar söyleyerek kutlamaya eşlik etti. İstanbul Scala Grup da özel bir şirket yemeği için Maxim Royal'i tercih edenlerdendi. 

Davul ve göbek şov bir arada...
Geceye davul şovun damga vurduğu anlarda Altay da ceketini ve bandanasını bir kenara bırakarak, hayranlarıyla birlikte sahnede göbek şov yaptı. Gece boyunca bütün masalar bir dakika bile oturmadı. Hayranlarıyla bol bol selfie yapan ünlü sanatçı, "Tabancamun Sapuni Gülle Donatacağum" şarkısı ile resmen hayranlarının kurtlarını döktürdü. 

Esprileri ile kırdı geçirdi
Sanatçı, enerjinin tavan yaptığı saatlerde, ingilizce bir şarkı söylemek istediğini ve söyleyeceği şarkıyı Justin Bieber'ın Selena Gomez için okuduğunu söyleyerek, bir dönem Ümit Besen'in söylemiş olduğu "I Love You" şarkısını söyleyerek misafirleri gülmekten kırıp geçirdi. Ankara'nın Bağları, Hayatı Tespih Yapmışım, Bahçe Duvarından Aştım gibi son zamanların popüler şarkılarıyla döktürmeye devam etti.
Sanatçı, efsane şarkısı "Varya" ile tekrar buluşabilmek dileğiyle sahnesini bitirdi. 

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2016, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473