banner564

Şarkılarla nostalji yolculuğu

Türk müziğinin en değerli isimlerinden güçlü yorumcu Cengiz Kurtoğlu, uzun bir aradan sonra Maxim Royal’de sahne aldı

Şarkılarla nostalji yolculuğu
banner598
Onur ULAĞ
Türk müziğinin en değerli isimlerinden güçlü yorumcu Cengiz Kurtoğlu, uzun bir aradan sonra Kuzey Kıbrıs’ta sahne aldı. 
Kıbrıs gecelerine gazino kültürünü taşıyan ve farklı eğlence tarzı ile ünlü isimleri ağırlayan Maxim Royal’de tam anlamıyla müzik ziyafeti yaşandı. Rezervasyonların günler öncesinden dolup taştığı mekanda hayranlarının karşısına çıkan Cengiz Kurtoğlu’nun verdiği kilolar dikkat çekti. Geçtiğimiz yıl mide küçültme ameliyatı olan ve altı ayda 46 kilo veren sanatçının enerjisi sahnesine de yansıdı. Geceye, “Yorgun Yıllar” şarkısıyla başlayan Cengiz Kurtoğlu, konuklarına teşekkür ederek günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Çanakkale şehitlerimizi andı.
“Bu gece geçmişten günüzümüze en güzel şarkıları hep beraber söyleyelim” diyerek gelen konukları nostaljik bir yolculuğa çıkaran Cengiz Kurtoğlu, sevilen şarkıları; Gelin Olmuş Gidiyorsun, Hain Geceler, Duyanlara Duymayanlara ve Duvardaki Resim’i seslendirerek hayranlarına keyifli anlar yaşattı.
Yıldız Tilbe, Cem Karaca ve İbrahim Tatlıses şarkılarının yanında Karadeniz türkülerini de seslendiren Cengiz Kurtoğlu, yeni albüm müjdesi vererek “Sıfır kilometre şarkılar geliyor” dedi. Gecede bol bol fotoğraf çektiren hayranları sahneyi bir dakika bile boş bırakmadı. Yaklaşık üç saat sahnede kalan Cengiz Kurtoğlu başarılı performansıyla adeta konuklarını büyüledi.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2017, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473