banner564

Sensijam’dan Raggae fırtınası

Başkent’te eğlence hayatı tüm hızıyla devam ediyor. Denizi olmayan Lefkoşa’da her gün ayrı ayrı alternatif arayan gençler, havanın kararmasıyla birlikte kendilerini eğlence mekanlarında buluyor.

Sensijam’dan Raggae fırtınası
banner598
Kerem YILDIZ

   Başkent’te eğlence hayatı tüm hızıyla devam ediyor.  Denizi olmayan Lefkoşa’da her gün ayrı ayrı alternatif arayan gençler, havanın kararmasıyla birlikte kendilerini eğlence mekanlarında buluyor. 
   Gençlerin Başkent’te tercih ettiği mekanlar arasında bulunan 1984 Bar&Restoran da bunlardan bir tanesi. Mekan önceki gece yoksul ve kırsal kesimin kötü yönlerini ele alan ‘Raggae’ tarzında yaptıkları müzikleriyle dikkat çeken Sensijam isimli grubu ağırladı. 
    Grubun sahne aldığı geceye gençler de yoğun ilgi gösterdi. Gençler hem Sensijam’ın seslendirdiği şarkılara eşlik etti hem de 1984 Bar&Restoran’ın bahçesinde açık havanın tadını çıkardı. 
    Grup, son dönemde özellikle Gazze’de yaşanan insanlık dramını da es geçmedi. 21.yüz yılda yaşanılan üzücü olaylara dikkat çeken Sensijam tüm dünya insanlarına özgürlük ve barış çağrısı yaptı. Grubun bu hassasiyeti, mekanı dolduran gençler tarafından dakikalarca alkışlandı. 

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2014, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473