banner564

Sesiyle, kıyafetiyle büyüledi

Cenk Eren, Crystal Bodrum’da yılın son konserini verdi

Sesiyle, kıyafetiyle büyüledi
banner598
Saim YILMAZ

Sezonun son Cenk Eren konserinde klişe yine bozulmadı, kabare şov ve dansçı kızların muhteşem dans şovları ile eğlenceye start verildi.
Sahnede siyah gömlek ve siyah pantolon üzerine spor kesim parlak lacivert ceketiyle bir beyefendi. Sezen Aksu'nun muhteşem bestesi ve Ebru Gündeş'in uzunca bir dönem dillerden düşmeyen şarkısı "Ahdım Olsun" ile sahnesini açan sanatçı, Merit Crystal Cove Hotel yönetimi ve konuklarına teşekkürlerini sunduktan sonra, "Güzelim dansçı kızların ardından sahnede ben ve ekibim. Beylerin morali bu işe kesin çok bozuldu ama bu gece çok eğleneceğiz söz veriyorum" diyerek esprili bir şekilde programına başladı. Son dönemin popüler şarkıları ile hayranlarını duygulandırmaya devam etti. 

Çok ateşliyim galiba...
Hareketli şarkılarıyla konuklarını biran olsun oturtmayan Cenk Eren, şarkı aralarında ortamın sıcaklığından bahsederken; "burası çok mu sıcak yoksa ben mi çok ateşliyim. Ortam hakikaten çok sıcak enerjiniz buraya geliyor. İnşallah önümüzdeki yıl çok mutlu olursunuz, işleriniz güçleriniz hep yolunda gider, aşık olmayanlar aşık olsun inşallah, aşık olanlar da daha çok olsunlar"diyerek erken yeni yıl mesajını da iletti hayranlarına. 

Ne varsa bu şarkılarda var...
Sonrasında yeni albümü Tanju Okan şarkılarıyla yüreklere dokunmaya devam etti. Hayranlarının son albümünden şarkılara devam etmesini istemesi üzerine, Tanju Okan şarkıları için "Ne varsa bu şarkılarda var öyle değil mi? Bu şarkıların kıymetini bilmeliyiz. Merak etmeyin devam edeceğim ilerleyen dakikalarda" diyerek yine tüm salonu ateşleyen hareketli şarkılarıyla tam anlamıyla eğlencenin dibine vurdu. Hayranlarının isteklerini kıramayan sanatçı, bol bol özçekim yapmayı da ihmal etmedi.
Orkestrasıyla birlikte sahneye yeni bir düzen attıran sanatçı, programına oturarak arabesk şarkılar ve türkülerle sıra gecesi tadında devam etti. 

Bir isyan da Berkan Taşkın'dan...
 İlerleyen saatlerde en sevdiğim sahne arkadaşım, o ses türkiye'nin starı diye söz ettiği vokalisti Berkan Taşkın'a sahneyi bırakan Cenk Eren, "İsyan" şarkısını seslendiren vokalistine de geri-vokal yaptı. 
Maxim Royal İşletme Müdürü Arda Çancıoğlu'nun sanatçının şerefine şampanya göndermesinin ardından, "Merit grubunun en yeni eğlence mekanı Maxim Royal de hayırlı, uğurlu olsun. Arda Bey'e teşekkür ediyorum" diyerek eğlenceye yeni bir anlayış getiren mekana mutlaka uğramak istediğini söyledi.

Duygularınızı oradan oraya savurmak istiyorum...
Hayranlarının şarkılara eşliği ile çok keyifli olduğu gözlenen sanatçı, "Şimdi sizleri oradan oraya savurmak istiyorum. Hadi sevdiceğinizi alın ve dans edin" diyerek "Dilek Taşı" eşliğinde tüm konuklarını dansa davet etti. "Şimdi Uzaklardasın" ve "İkinci Bahar" şarkılarıyla hayranlarına duygu seli yaşattı.

Sık buluşalım...
Programını ilk defa izlemeye gelenlere kendisini nasıl bulduklarını sorması üzerine kopan alkış tufanının ardından hayranlarıyla önümüzdeki dönem daha sık buluşma sözü verdi. 

Beyaz kelebekler gibiyiz...
Tüm kadro ayakta şarkılarını söylerken, "Gençler bilmez ama benim yaşımdakiler bilirler. Beyaz Kelebekler gibiyiz" diyerek yetmişli yılların sevilen grubunu da yad etmeden geçemedi.
Programın sonunda tüm konuklar ayakta, "Ararım Seni Her Yerde" şarkısıyla alkışlar arasında hayranlarına veda etti.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2015, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474