banner564

Soner Olgun Letafet’te dinlenir

Usta yorumcu, söylediği şarkılarla sahnede bir kez daha devleşti ve dinleyenlerine kelimenin tam anlamıyla müzik ziyafeti çekti

Soner Olgun Letafet’te dinlenir
banner598
Mustafa ŞENAL
Merit Park Otel’in eğlence merkezi Letafet Bar’da  geçen Cumartesi gecesi Soner Olgun’la yine büyük bir müzik şölenine imza atıldı. Usta yorumcu söylediği şarkılarla sahnede bir kez daha devleşti ve dinleyenlerine kelimenin tam anlamıyla müzik ziyafeti çekti.  Sazı ile sözü ile gönülleri fetheden Soner Olgun’un söylediği şarkılarda, Letafet Bar’ı dolduran konuklar uyumlu bir koro gibi kendisine eşlik etti. Olgun, dinleyenlere kimi zaman duygu dolu anlar yaşattı, kimi zamanda eğlencenin doruklarına ulaştırdı. 
Konuklar ile  sıcak ilişkileri hiç koparmayan usta yorumcu Soner Olgun müdavimleri ile mekân doldu taştı. Gecede Perkesyon ustası Salahi yaptıgı şov ile seyircilerden tam not aldı.
Sanatçı ve ekibinin bir an olsun düşmeyen enerjisi ile yine bir Soner Olgun klasiği yaşandı ve konser aralıksız tam 5 saat rekorunu yine kırdı. Eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2014, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473