banner564

Süper Star Ajda Pekkan'a ‘Onur’ rozeti verildi

Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Ajda Pekkan, sahnede barış mesajı vererek Fransızca şarkı söyledi

Süper Star Ajda  Pekkan'a   ‘Onur’ rozeti verildi
banner598
Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Süper Star Ajda Pekkan, sahnede barış mesajı vererek Fransızca şarkı söyledi. Kolunda siyah gül ile sahneye çıkan Pekkan, ‘’Hiçbirimizin istemediği olaylar oluyor’’ dedi.
Ajda Pekkan, geçtiğimiz ay Ankara’da yaşanan terör olayı nedeniyle ertelenen Kıbrıs konserini önceki akşam gerçekleştirdi. 
Merit Crystal Cove Hotel’de özel olarak hazırlanan sahnede hayranlarının karşısına siyah ve dekolte bir kıyafet ile çıkan Süper Star Ajda Pekkan, Enrico Macias ile seslendirdiği Fransızca “Et tu pars et tu reviens” adlı parçayı söyledi. Süper Star’ın kolundaki siyah gül ile dansçıların kollarındaki siyah bantlar dikkat çekti.

“Sevgi ve barış dolu günler diliyorum”
Konuklarını “Sevgi ve barış dolu günler diliyorum” diyerek selamlayan Ajda Pekkan’ı sahnede bir de sürpriz bekliyordu. Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar tarafından Ajda Pekkan’a ‘Merit Onur Rozeti’’ takdim edildi. 

Sucuoğlu ve Soyman’a özel selam…
Konserine dansçıları eşliğinde söylediği hareketli parçalar ile devam eden Ajda Pekkan, kendisini dinlemeye gelenler arasında yer alan KKTC Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu ve Safiye Soyman’ı selamladı. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmayan Süper Star Ajda Pekkan’a hayranları da dansları ve şarkılarının nerdeyse tamamını hep birlikte söyleyerek eşlik ettiler. 

“Albüm hazırlıkları devam ediyor…”
Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Ajda Pekkan, yeni albüm hazırlıklarının devam ettiğini söyledi. Yaşanan terör olaylarına çok üzüldüğünü söyleyen Ajda Pekkan, “Hiçbirimizin istemediği talihsiz olaylar oldu. Bakın yine tesadüf. Bizim ülkemizde olmasa bile aynı üzücü olay başka bir ülkede oldu. Üzülüyorum, ancak elden bir şey gelmiyor” dedi.
Albüm hazırlıkları devam ederken konser programlarının da yoğun bir şekilde sürdüğünü belirten Ajda Pekkan, “Ben tam karar verdim albüme, sessizce bir şeyler yapayım derken birden bire konserler gelmeye başladı. Hepsiyle baş edeceğim herhalde” şeklinde konuştu. Bir gazetecinin “Sanatçı olmasam komedyen olurdum, ama ağır abla oldum” dediğini hatırlatması üzerine ise Ajda Pekkan şu yanıtı verdi; “Hayat bu, bir yazgı. Ajda Pekkan olarak böyle top bir yerde duracağımı hayal bile edemezdim. Komedyenlerin hepsini izlerim. Cem, Ata, Şahan hepsine çok gülüyorum. Cem Yılmaz’ın son filmini de henüz izlemedim. İlk fırsatta izleyeceğim.”


Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2015, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473