banner564

Tarkan rekora koşuyor

Tarkan rekora koşuyor
banner598
Pop müziğin Mega Star’ı olarak anılan Tarkan’ın yeni albümü, Turkcell’in müzik platformu fizy ile yaptığı işbirliği sonucu olağanüstü ilgi gördü.
Tarkan’ın yeni pop albümü “10”, Türkiye’nin en popüler müzik platformu fizy’de rekor indirme rakamına ulaştı, dijital müzik platformları arasında fizy’de yerini aldı.
Tarkan’ın son albümden ilk 24 saatte toplam 50 bin, 1 haftada 200 bin şarkı indirildi. 
Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterisi 1 kişi de Tarkan’ı canlı olarak izleme şansı buldu.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’in düzenlediği kampanyanın şanslı ismi Serdar Oral, Mega Star Tarkan’ı Açıkhava konserlerinde kızı Helin Oral ile birlikte izledi. 
Kazanan isim Serdar Oral, fizy kullananlar arasından noter huzurunda yapılan çekilişin ardından belirlendi ve Tarkan’ın 9 Temmuz’daki konserini kızı ile birlikte izledi.
Oral, “Tarkan konserine kızım Helin ile birlikte giderek izledik. İlk fizy kullanıcılarından olarak böyle bir hediye kazanmak bana sürpriz oldu. Tarkan’ı izlemek çok önemli bir ayrıcalık. Tarkan’ı Türk Sanat Müzikleri ile çok seviyorum. Kızım aslında sıkı bir Tarkan dinleyicisi değilken Tarkan’ı canlı izledikten sonra şu an en sevdiği ikinci şarkıcı oldu diyebilirim. Turkcell’in bize sunduğu bu ayrıcalık için tüm ekibe çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir ortam ve ambiyansta bir starı izlemiş olduk.”

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2017, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473