banner564

‘Tavernalar Kralı’ Alsancak’ta

Hayko, Merit Crystal Cove sahnesinde her dilden her telden söylediği şarkılarla, kendisini dinlemeye gelen hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu

‘Tavernalar Kralı’ Alsancak’ta
banner598
Kamil HÜNERLİ
‘Tavernalar Kralı’ Hayko,  bundan böyle her Cuma akşamı  Girne Alsancak’taki Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alacak. Geçen hafta cuma akşamı konserine gelen 400’ü aşkın misafire özlenilen taverna gecelerinden birini yaşatan Hayko, Merit Crystal Cove’da sahne almaktan duyduğu  mutluluğu dile getirdi. Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar’ın çok eski dostu olduğunu ve  tekrar birarada olmaktan çok  mutlu olduğunu söyledi. 
“Ben tam 69 yaşımdayım ama bana bir bakın ,inşallah bana nazar değmez” diyen sanatçı, kendisini izlemeye gelen Cihan Ünal ve Nil Burak ile yıllardır beraber çalıştıklarını söyledi. Nil Burak’ın bu ilk gecesinde kendisini yanlız bırakmadığı için çok mutlu olduğunu söyleyip sanatçıyı sahneye davet etti. Sanatçı 25 Temmuz’ da ve bayramın 3’üncü gecesi Merit sahnesinde olacağını söyleyedi ve geceye katılan herkese teşekkür etti.

Her dilden her telden şarkılar
Hayko, Merit Crystal Cove sahnesinde her dilden her telden söylediği şarkılarla, kendisini dinlemeye gelen hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Büyük coşkunun yaşandığı gecenin sonunda haftanın ve günün stresinden arınmış bir şekilde evlerine dönen konukların yüzünde, doyasıya eğlenmenin verdiği hoş bir tebessüm vardı. 

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2014, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474